skala, jesenice na dolenjskem Svet24.si

Foto: Družini na brežiškem večerni mir skalila...

Vrtec igralnica otrok Svet24.si

Ministrstvo: Sprememba vrtčevskih normativov ...

848456_280-yapi Necenzurirano

Na drugem tiru se zapleta: Turki v težavah, kaj ...

lenart zavbi pl001 Reporter.si

Žavbi: Anže Logar je včasih zvenel kot Branko ...

padec omrzel Ekipa

Jasno je, kakšno je zdravstveno stanje mladega ...

David Niven v filmu Očaranost (1948) Revija Stop

Gentleman klasičnega Hollywooda

simundza Ekipa

Bodo Turki odpustili Šimundžo? Trma, ki bi ...

Magazin

Kaj je bil razlog, da so šle Nataliji Verboten dlake pokonci

Deli na:
Kaj je bil razlog, da so šle Nataliji Verboten dlake pokonci

Njena sinova in ljubeč mož jo ohranjajo vitko in mladostno. - Foto: Neven Vasilić

V jutranjem programu na Aktualu se je oglasila Natalija Verboten, ki je predstavila svojo najnovejšo pesem Amore mio.

Zanjo je posnela tudi vroč videospot, v katerem se pojavi v kopalkah. Snemali so ga v kampu Straško na Pagu, kamor Natalija z družino zahaja že dolgo vrsto let, tam preživljajo vse poletne dopuste, en mesec na leto. Zato se tam počuti, kot bi snemala v domači pisarni. V štirih dneh si je videospot ogledalo 60.000 gledalcev You tube-a.

Martina Švab in Gašper Rifelj sta Natalijo spraševala za recept, kako ohranjati tako svež in mladosten videz. Natalija jima je odgovorila, da ob dveh sinovih in možu, ki »zaliva rožico«, življenje teče tako hitro in polno, da nima čas razmišljati o tem, kako čas teče ali o tem, kako ga ustaviti. Nekaj let je čakala na pravo pesem, in medtem počela druge stvari, in ko ji je Raay pokazal Amore mio, so ji šle dlake pokonci in vrnila se je Natalija. V svoji najbolj razigrani inačici.

Foto: Simon Pelko - Natalija Verboten, Darja Gajšek in Žiga Kvas.

Kateri kompliment jo najbolj zadane v srce, je zanimalo Gašperja? Natalija je izstrelila: »Mami, ti si najboljša mami na svetu!« Če jo zgrabi panika, kako se umiri, jo je vprašala Martina: »Pred vsakim nastopom imam tremo, potem pa zadiham in si rečem: »Saj ti gre, saj znaš, zadiham in grem na oder. In ko grem na oder, vse ostane zadaj, za mano.« V studiu Aktuala je zapela uspešnice Rdeč ferrari, Zate na Triglav in, seveda, Amore mio.

Foto: Neven Vasilić - Njena sinova in ljubeč mož jo ohranjajo vitko in mladostno.

Igralec Jernej Kuntner nastopa tudi v njenem najnovejšem videospotu, očitno je postal kar stalnica v njenih spotih. Pozdravil jo je tudi preko videopovezave: »Čao, belissima!!« Natalija je o njem in njunem odnosu povedala: »Med nama je neka taka kemija, ki ni samoumevna. Imava prisrčno ujemanje. Tudi zasebno je zelo dober in zabaven človek.«