hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Johnson že sedmič postal očka

Deli na:
Johnson že sedmič postal očka

Boris Johnson in Carrie Symonds - Foto: Profimedia

Britanski premier Boris Johnson in njegova soproga Carrie sta danes dobila drugega otroka. Johnsonova je rodila deklico, so sporočili iz tiskovne službe premierja in njegove soproge. To je sicer že sedmi otrok 57-letnega britanskega premierja.

"Premier in gospa Johnson z veseljem sporočata, da se je v londonski bolnišnici danes rodila zdrava deklica. Mati in hči sta zelo dobro. Par bi se rad zahvalil osebju v porodnišnici za vso oskrbo in podporo," so zapisali v tiskovni službi po poročanju britanskih medijev.

33-letnica je poleti na Instagramu sporočila, da s soprogom pričakujeta "mavričnega otroka". S tem izrazom na Otoku označujejo otroke, spočete po spontanem splavu, in tako je tudi pri Johnsonovih. Kot je namreč pojasnila Carrie, ki je aprila lani rodila sina Wilfreda, je v začetku letošnjega leta izgubila otroka.

Par z londonskega Downing Streeta 10 se je poročil maja letos. Johnson je tako postal prvi britanski premier v zadnjih skoraj dveh stoletjih, ki se je poročil, medtem ko je bil na čelu vlade.

To je sicer zanj že tretji zakon. V prvem zakonu ni imel otrok, je pa imel z drugo soprogo Marino Wheeler kar štiri. Poleg tega ima še eno nezakonsko hčer.