andrej-plenković Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z ...

MZ Podzemna zbiralnica 2 Svet24.si

Lične in za oko prijetne, a včasih tudi precej ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

»Turbo anus« Janeza Janše? Takšne argumente ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Jezna indijska nevesta v zakon kar z enim od svatov

Deli na:
Jezna indijska nevesta v zakon kar z enim od svatov

Foto: Reuters

Indijska nevesta je na poročni dan ugotovila, da njej namenjeni ženin trpi za epileptičnimi napadi, zaradi česar se je namesto z njim odločila skočiti v zakon kar z enim od svatov na poroki, poroča britanski BBC.

V mestu Rumpur v zvezni državi Uttar Pradesh na severu Indije je potekal poročni obred mladega para, a ko naj bi 25-letni ženin Jugal Kishore nevesti nadel nakit, je doživel napad in se zgrudil.

Medtem ko je bil on v bolnišnici, se je jezna 23-letna nevesta Indira - glede na poročila naj bi ženin njej in njeni družini zamolčal svojo bolezen - odločila izbrati drugega moža. Enega od gostov na poroki, ki je bil svak njene sestre, je zaprosila, če bi se on poročil z njo in izbranec je pristal.

Ko se je vrnil iz bolnišnice, je nesojeni ženin prosil nevesto, naj si premisli, češ da se mu bodo prijatelji in sorodniki posmehovali, če pride domov brez neveste. A Indira je bil neomajna.

Po navedbah lokalne policije je vse skupaj izjemno razburilo Kishora in njegovo družino, ki so sprva tudi vložili pritožbo na policijski postaji. "A ker je nevesta sedaj že poročena, kaj naj naredimo? Tako sta družini razrešili spor in pritožba je bila umaknjena," je dodal po poročanju BBC.