padavine, radarska, 16.8. Svet24.si

Nevihta se je iztrošila pred slovensko Obalo

hrvaška vojska, mig-21 Svet24.si

Hrvaška MiG-a prestregla letalo, ki je bilo na ...

15-pacnik vila-pl Necenzurirano

Tožilstvo želi zaseči bogataševo vilo na Bledu

slavko kmetic 2018 sta Reporter.si

Spolni predator iz dvigala: Slavko Kmetič, ...

predor Ekipa24.si

Grozljivka v predoru! To naj bi bile okoliščine,...

Goran Hrvaćanin, Pr Hostar Njena.si

Komik Goran Hrvaćanin našel sorodno dušo – ...

maribor Ekipa24.si

Joj, kakšen udarec! Evropski tekmec Maribora z ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Jezna indijska nevesta v zakon kar z enim od svatov

Deli na:
Jezna indijska nevesta v zakon kar z enim od svatov

Foto: Reuters

Indijska nevesta je na poročni dan ugotovila, da njej namenjeni ženin trpi za epileptičnimi napadi, zaradi česar se je namesto z njim odločila skočiti v zakon kar z enim od svatov na poroki, poroča britanski BBC.

V mestu Rumpur v zvezni državi Uttar Pradesh na severu Indije je potekal poročni obred mladega para, a ko naj bi 25-letni ženin Jugal Kishore nevesti nadel nakit, je doživel napad in se zgrudil.

Medtem ko je bil on v bolnišnici, se je jezna 23-letna nevesta Indira - glede na poročila naj bi ženin njej in njeni družini zamolčal svojo bolezen - odločila izbrati drugega moža. Enega od gostov na poroki, ki je bil svak njene sestre, je zaprosila, če bi se on poročil z njo in izbranec je pristal.

Ko se je vrnil iz bolnišnice, je nesojeni ženin prosil nevesto, naj si premisli, češ da se mu bodo prijatelji in sorodniki posmehovali, če pride domov brez neveste. A Indira je bil neomajna.

Po navedbah lokalne policije je vse skupaj izjemno razburilo Kishora in njegovo družino, ki so sprva tudi vložili pritožbo na policijski postaji. "A ker je nevesta sedaj že poročena, kaj naj naredimo? Tako sta družini razrešili spor in pritožba je bila umaknjena," je dodal po poročanju BBC.