stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Je Putinova ljubica rodila?

Deli na:
Je Putinova ljubica rodila?

Foto: Reuters

Domnevna ljubica ruskega predsednika Vladimirja Putina, 32-letna Alina Kabajeva se je po dolgem času pojavila v javnosti. Ker pa je bila videti utrujena in z nekaj več telesne teže, so ponovno oživile govorice, da je dobila naraščaj.

Po navedbah ruskih medijev je bila nekdanja dobitnica olimpijskih medalj videti nekoliko starejša, prav tako naj bi se tudi zredila, tako da so se obudile stare govorice o njeni domnevni nosečnosti ali celo rojstvu, povzema makedonska tiskovna agencija Mia.

Kabajeva se je udeležila gimnastičnega tekmovanja v Moskvi ob praznovanju obletnice druge svetovne vojne. Za razliko od običajnih njenih modnih oblek je bila tokrat oblečena v dolgo in ohlapno obleko, s čimer naj bi po navedbah medijev želela prekriti svojo polnejšo postavo.

Govorice o nosečnosti domnevne Putinove ljubice so se prvič pojavile februarja letos, ko se 62-letni Putin več kot teden dni ni pojavil v javnosti. Domnevno naj bi bil skupaj s Kabajevo v Švici, kjer naj bi njegova ljubica rodila deklico.

Niti Putin niti Kabajeva nista potrdila ali zanikala teh govoric.

Putin in njegova soproga Ljudmila sta se uradno ločila lani po 30 letih zakona. Par ima dve hčerki, 30-letno Marijo in 29-letno Katarino.

Po navedbah Putinove biografije, ki so jo izdali leta 2013, naj bi si Putinovo zvezo s telovadko, ki velja za drugo najuspešnejšo rusko ritmično gimnastičarko, izmislila njegova služba za stike z javnostjo. Avtor knjige Putin, moskovski politolog Stanislav Belkovski trdi, da naj bi bil ruski predsednik "prikrit homoseksualec".