bencin Svet24.si

Znane so nove cene goriv: So dosegle rekord, ali ...

jasna kuljaj Svet24.si

FOTO: Kje dopustujejo slovenski estradniki?

Jaša jenull Necenzurirano

Kaj bo Jaša Jenull rekel ob izbiri šefa ...

pirc musar ms Reporter.si

Kako sta obogatela Nataša Pirc Musar in njen mož...

dragic Ekipa24.si

Ste videli, slišali? Dragićev govor soigralcem v...

katja-in-katka-bogataj Njena.si

Katja in Katka Bogataj: Najin otrok bo imel dve ...

Adam Delius Ekipa24.si

Oglasil se je Delius! Tu je novi trener in njegova...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Je Putinova ljubica rodila?

Deli na:
Je Putinova ljubica rodila?

Foto: Reuters

Domnevna ljubica ruskega predsednika Vladimirja Putina, 32-letna Alina Kabajeva se je po dolgem času pojavila v javnosti. Ker pa je bila videti utrujena in z nekaj več telesne teže, so ponovno oživile govorice, da je dobila naraščaj.

Po navedbah ruskih medijev je bila nekdanja dobitnica olimpijskih medalj videti nekoliko starejša, prav tako naj bi se tudi zredila, tako da so se obudile stare govorice o njeni domnevni nosečnosti ali celo rojstvu, povzema makedonska tiskovna agencija Mia.

Kabajeva se je udeležila gimnastičnega tekmovanja v Moskvi ob praznovanju obletnice druge svetovne vojne. Za razliko od običajnih njenih modnih oblek je bila tokrat oblečena v dolgo in ohlapno obleko, s čimer naj bi po navedbah medijev želela prekriti svojo polnejšo postavo.

Govorice o nosečnosti domnevne Putinove ljubice so se prvič pojavile februarja letos, ko se 62-letni Putin več kot teden dni ni pojavil v javnosti. Domnevno naj bi bil skupaj s Kabajevo v Švici, kjer naj bi njegova ljubica rodila deklico.

Niti Putin niti Kabajeva nista potrdila ali zanikala teh govoric.

Putin in njegova soproga Ljudmila sta se uradno ločila lani po 30 letih zakona. Par ima dve hčerki, 30-letno Marijo in 29-letno Katarino.

Po navedbah Putinove biografije, ki so jo izdali leta 2013, naj bi si Putinovo zvezo s telovadko, ki velja za drugo najuspešnejšo rusko ritmično gimnastičarko, izmislila njegova služba za stike z javnostjo. Avtor knjige Putin, moskovski politolog Stanislav Belkovski trdi, da naj bi bil ruski predsednik "prikrit homoseksualec".