kuljaj jasna-m24 Odkrito.si

Jasna Kuljaj v toplicah doživela šok

karen mcdougal Svet24.si

Zajčica trdi, da je imela razmerje s Trumpom

Tiangong-1 Svet24.si

Kje bo v plamenih legel k večnemu počitku? ...

marjan šarec-volitve_prvi krog Svet24.si

Marjan Šarec: Na uho mi je prišlo nekaj, kar ...

Screenshot from 2018-03-20 11-44-20 Najstnica.si

Najboljši filmi o plesu

ales prej in potem Njena.si

Aleš danes neprepoznaven: shujšal je skoraj 100 ...

spela groselj Njena.si

Špela Grošelj ima dovolj!

Magazin

Helen Mirren bi se rada prelevila v Donalda Trumpa

Deli na:
Helen Mirren bi se rada prelevila v Donalda Trumpa

Helen Mirren

Britanska igralka Helen Mirren, ki je leta 2006 za vlogo kraljice Elizabete II prejela oskarja za najboljšo žensko vlogo, je v pogovoru za Hollywood Reporter dejala, da bi se rada preizkusila v vlogi ameriškega predsednika Donalda Trumpa. Po njenem mnenju je Trump izreden shakespearjanski lik.

"Gre za shakespearjanski lik, ki lahko doživi shakespearjanski padec," je o pojavi 45. ameriškega predsednika dejala Helen Mirren.

"Kot Trump bi bila zelo smešna. Odlično. Pravzaprav že imam njegovo frizuro! Kakšen čudovit lik! Kakšen nenavaden lik! Mislim, to je to, tisto pravo. Mislim, da so osebe iz resničnega sveta toliko bolj zanimive, kot pa izmišljeni liki," je dejala 72-letna igralka.

"Mislim, da ne bi bilo težko osvojiti njegova psihološkega profila. Poglejte njegovo vzgojo, šolanje, očeta, mater. Ne poznam povsem njegovega ozadja, a če bi ga igrala, bi definitivno to raziskala. Začeti je treba z otrokom, ta je v njem še vedno zelo prisoten," je povedala igralka iz Londona.

Helen Mirren je svoje ideje predstavila v intervjuju na šoli za film in televizijo Univerze Loyola Marymount, kjer je med drugim spregovorila tudi o resnični vlogi kraljice Elizabete v filmu The Queen, ki ji je prinesel oskarja.

"Preden sem posnela ta film, sem kraljico na kratko spoznala tudi osebno. V sobi s precej drugimi ljudmi. Še enkrat sem jo srečala kasneje, a filma mi ni nikoli osebno omenila. Me je pa enkrat uradno predstavila nekomu drugemu: 'To je Helen Mirren. Igrala me je, veš, v filmu'."

Helen Mirren sicer znova snema. Njen novi film z naslovom The Leisure Seeker pride v kina januarja. V njem igra gospo v letih, ki se s soprogom (Donald Sutherland) podaja na zadnje počitniško potovanje.

"Bilo je zelo naporno. Snemali smo na jugu in bilo je zelo vroče. Ampak je bilo zabavno, pravi film ceste. Z Donaldom sva se vozila v starem počitniškem kombiju brez zavor, kar napeto je bilo," je še dejala Britanka.