atomik harmonik Dobra karma

Špelca iz Atomik Harmonik – po neuspešnih ...

friderik-kozar, Melania Svet24.si

FOTO: Melania v Zamušanih: "Žena mi pravi, da je...

jansa-pl Reporter.si

Kdo so obiskovalci kabineta predsednika vlade ...

bohinj-jezero_bobo_25.12.16 Svet24.si

Na Forbsovi lestvici 20 najbolj varnih evropskih ...

ILU20200504_X7R4531 Necenzurirano

Orbanov oligarh kupuje slovensko državno ...

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

Rebeka Dremelj Njena.si

Takšna je bila Rebeka Dremelj pred več kot 30 ...

Magazin

Harry in Meghan tožita tabloid, princ je zasledovanje žene primerjal z gonjo za princeso Diano

Deli na:
Harry in Meghan tožita tabloid, princ je zasledovanje žene primerjal z gonjo za princeso Diano

Harry in Meghan v Afriki. - Foto: Profimedia

Vojvodinja sussekška Meghan zaradi objave zasebnega pisma toži britanski tednik Mail on Sunday, je sporočil njen soprog, britanski princ Harry. Par je bil prisiljen ukrepati proti neusmiljeni propagandi britanskega rumenega tiska, ki vedno bolj spominja na uničujoč odnos, ki so ga imeli s princeso Diano, je opozoril Harry.

Vojvoda sussekški je opozoril, da njegovo ženo zasledujejo mediji na enak način, kot so njegovo mamo, princeso Diano pred njeno smrtjo v prometni nesreči v Parizu leta 1997, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

"Najbolj se bojim ponavljanja zgodovine," je dejal princ v včeraj objavljeni izjavi. "Izgubil sem mamo in sedaj gledam, kako postaja moja žena žrtev enakih močnih sil," je dodal.

Princ Harry je pojasnil, da bo par ukrepal po sodni poti zaradi vsebine zasebnega pisma, ki so ga nezakonito objavili na namerno uničujoč način. Bralce tabloida je opozoril, da so jih v članku namenoma zavajali, ker so izpustili določene odstavke, stavke in besede, da bi tako zakrili svoje laži, ki so jih objavljali skozi leta.V izjavi princ ni povedal, za katero pismo gre, a je tabloid letos objavil članek o pismu, ki ga je Meghan poslala svojemu odtujenemu očetu Thomasu Marklu. V njem mu je izrazila bolečino zaradi prekinjenih odnosov in njegovega stalnega komuniciranje s tabloidi. Pismo je časniku posredoval njen oče.

"Na žalost je moja žena postala zadnja žrtev britanskih tabloidov, ki zasledujejo kampanje proti posameznikom, ne da bi pomislili na posledice," je zapisal vojvoda. Dodal je, da je za par tovrstna gonja rumenega tiska zelo boleča.

Britanski mediji so sprva sprejeli Meghan odprtih rok in pisali, da je v kraljevo družino prinesla svežino. Zadnje čase pa so postali vedno bolj kritični in pogosto pišejo o načetih odnosih, ki jih ima vojvodinja s svojo družino v ZDA.

loading...
Loading...