danijel borojević Svet24.si

Skrivnost najbolj iskanega slovenskega kriminalca

robert tomazin Svet24.si

Janševi politični nastavljenci že izgubljajo ...

protest vlada ljubljana jenull policija pl Necenzurirano

Strojevodje iz Auschwitza #kolumna

hisa frantar ng Reporter.si

Razkošje za elito! To je graščina, ki jo pri ...

doncic Ekipa24.si

Auč, naravnost v ... Curry Dončiću pokazal, ...

Senidah Odkrito.si

Senidah - Nevihta se pripravlja ...

tina maze Ekipa24.si

No, tega ne poskušajte sami! Tina Maze ve kako se...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

"Halo, tu Usain z Jamajke!"

Deli na:
"Halo, tu Usain z Jamajke!"

Foto: Getty Images

Najhitrejši človek na svetu Usain Bolt je čestital igralcem Manchester Uniteda, ki so v soboto do 85. minute izgubljali prvenstveni obračun z Middlesbroughjem z 0:1, nato pa po zadetkih Francozov Anthony Martiala (85.) in Paula Pogbaja (87.) prišli do zmage. Presenetljivo se je oglasil po telefonu ob pregledu tekme na klubskem kanalu.

Voditelj oddaje Mandy Henry je svetovnega rekorderja Bolta, trikrat zapored zlatega šprinterja na olimpijskih igrah, najavil: "Naslednji na vrsti je Usain iz Jamajke." Takoj nato pa je dodal "No, pa vendarle ni Usain Bolt, kajne?"

Najuspešnejši atlet vseh časov je odvrnil: "Da, je Usain Bolt." Presenečeni Henry še vedno ni verjel, četudi je Bolt, velik navijač Uniteda, zmago pospremil z besedami: "Tekmo so odigrali v slogu starega Manchester Uniteda. Vztrajali so, pritiskali in uspeli, prav na način Manchester Uniteda. To je bila velika tekma, sem zelo vesel takega razpleta."

Bolt je nato tudi prek Tweeterja potrdil, da je bil res on, nejeverni Henry pa se je moral nato Boltu opravičiti in je izrazil upanje, da jih bo sloviti Jamajčan kmalu spet poklical.