krava Svet24.si

Krava napadla ženico, ta se je sama splazila do ...

soba študentka 250 Svet24.si

Začel se je lov na študentske postelje, ...

Ursula Gawish in Damijan Janković Necenzurirano

Damijan Janković nič več v osebnem stečaju. ...

novak jansa pl sr Reporter.si

Janša Novakovi očita, da je v tujini kritizirala...

azbe jug maribor Ekipa24.si

Nepogrešljivi član Maribora brez ovinkarjenja o ...

Pogovori o njegovem vodenju jutranjih poročil in oddaje Politično na RTV Slovenija že potekajo, kar Odkrito.si

Voditelj Nejc Krevs odkrito o razrešitvi

porsche doncic Ekipa24.si

Želite kupiti Dončićevo 'zverino'? Lukov ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Gorenje in Peter Prevc bosta v šolo pospremila 1000 otrok

Deli na:
Gorenje in Peter Prevc bosta v šolo pospremila 1000 otrok

Iztok Šepec, Peter Prevc in Anita Ogulin - Foto: Gorenje

Gorenje in Peter Prevc preko ZPM Ljubljana Moste-Polje s šolskimi potrebščinami obdarila pomoči potrebne otroke.

Začetek novega šolskega leta je čas, ki bi se ga morali veseliti vsi otroci. Za mnoge srečanje prijateljev v šolskih klopeh ni lahko, saj se v njihovih torbah ne bleščijo nove šolske potrebščine, ki dajejo upanje v uspešno in zabavno leto. A letos bo 1000 pomoči potrebnih otrok na platnicah zvezkov v šolo pospremil Peter Prevc. Skupaj z Gorenjem GSI, d.o.o. sta včeraj v upanju na nasmejan prvi šolski dan Zvezi prijateljev mladine (ZPM) Ljubljana Moste-Polje predala 3000 zvezkov in 1000 kompletov barvic.
 
Gorenje GSI, d.o.o. in Peter Prevc sta v četrtek, 17. 8., z dobrodelno gesto v večgeneracijskem centru Skupna točka Aniti Ogulin z ZPM Ljubljana Moste-Polje predala 3.000 zvezkov in 1.000 kompletov barvic za pomoči potrebne otroke. Platnice zvezkov krasi fotografija najboljšega slovenskega »orla«, ki je mnogim mladim vzgled, idol in dokaz, da se z vztrajnostjo lahko doseže svoje sanje. Iztok Šepec, direktor Gorenje GSI, d.o.o., je ob predaji potrebščin dejal: »V našem podjetju že vrsto let sodelujemo z ustanovami in organizacijami za pomoč posameznikom in družinam v stiski, a neposredna pomoč otrokom nam je vedno v največje veselje. Upamo, da bodo zvezki z motivom Petra Prevca in barvice razlog, da bodo njihovi dnevi v novem šolskem letu zato vsaj malce srečnejši in samozavestnejši.«Boter meseca

Podjetje Gorenje GSI je reden donator različnim ustanovam za pomoč ljudi v stiski. V letu 2016 so v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje pomagali 22 socialno ogroženim družinam in več različnim društvom ter zavodom, kot so Center za izobraževanje, rehabilitacijo in usposabljanje Kamnik, Zavod za slepo in slabovidno mladino in Center starejših Notranje Gorice - skupaj so podarili 34 velikih in 20 malih gospodinjskih aparatov. V avgustu pa je Gorenje tudi donator meseca projekta Botrstvo, ki je namenjen izboljšanju kakovosti življenja otrokom in mladostnikom, ki živijo v materialni stiski in potrebujejo finančno pomoč in spodbudo.