elektrika x Svet24.si

Slovenija z najdražjo elektriko v Evropi?

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

DOG2344990416298238339 Necenzurirano

Skrajnež je skrajnež, pa če prisega na križ ...

logar irgl pl Reporter.si

Mora Janša Logarja dobesedno vreči iz SDS, da bo...

slovenija bolgarija Ekipa24.si

Konec čakanja! Slovenija bo danes po 24 letih ...

Aria miha in saša Njena.si

Aria zrasla v lepotico, ob kateri obstane korak

slovenija 3 Ekipa24.si

V stilu! Slovenski nogometaši so navdušili s ...

Magazin

Gorenje in Peter Prevc bosta v šolo pospremila 1000 otrok

Deli na:
Gorenje in Peter Prevc bosta v šolo pospremila 1000 otrok

Iztok Šepec, Peter Prevc in Anita Ogulin - Foto: Gorenje

Gorenje in Peter Prevc preko ZPM Ljubljana Moste-Polje s šolskimi potrebščinami obdarila pomoči potrebne otroke.

Začetek novega šolskega leta je čas, ki bi se ga morali veseliti vsi otroci. Za mnoge srečanje prijateljev v šolskih klopeh ni lahko, saj se v njihovih torbah ne bleščijo nove šolske potrebščine, ki dajejo upanje v uspešno in zabavno leto. A letos bo 1000 pomoči potrebnih otrok na platnicah zvezkov v šolo pospremil Peter Prevc. Skupaj z Gorenjem GSI, d.o.o. sta včeraj v upanju na nasmejan prvi šolski dan Zvezi prijateljev mladine (ZPM) Ljubljana Moste-Polje predala 3000 zvezkov in 1000 kompletov barvic.
 
Gorenje GSI, d.o.o. in Peter Prevc sta v četrtek, 17. 8., z dobrodelno gesto v večgeneracijskem centru Skupna točka Aniti Ogulin z ZPM Ljubljana Moste-Polje predala 3.000 zvezkov in 1.000 kompletov barvic za pomoči potrebne otroke. Platnice zvezkov krasi fotografija najboljšega slovenskega »orla«, ki je mnogim mladim vzgled, idol in dokaz, da se z vztrajnostjo lahko doseže svoje sanje. Iztok Šepec, direktor Gorenje GSI, d.o.o., je ob predaji potrebščin dejal: »V našem podjetju že vrsto let sodelujemo z ustanovami in organizacijami za pomoč posameznikom in družinam v stiski, a neposredna pomoč otrokom nam je vedno v največje veselje. Upamo, da bodo zvezki z motivom Petra Prevca in barvice razlog, da bodo njihovi dnevi v novem šolskem letu zato vsaj malce srečnejši in samozavestnejši.«Boter meseca

Podjetje Gorenje GSI je reden donator različnim ustanovam za pomoč ljudi v stiski. V letu 2016 so v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje pomagali 22 socialno ogroženim družinam in več različnim društvom ter zavodom, kot so Center za izobraževanje, rehabilitacijo in usposabljanje Kamnik, Zavod za slepo in slabovidno mladino in Center starejših Notranje Gorice - skupaj so podarili 34 velikih in 20 malih gospodinjskih aparatov. V avgustu pa je Gorenje tudi donator meseca projekta Botrstvo, ki je namenjen izboljšanju kakovosti življenja otrokom in mladostnikom, ki živijo v materialni stiski in potrebujejo finančno pomoč in spodbudo.