Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

dino-in-hrvoje, skrito-v-raju Njena.si

Ste prepoznali drugačno igro Hrvoja in Dina?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Goran Dragić se ločuje, v igri tudi selitev v Dallas

Deli na:
Goran Dragić se ločuje, v igri tudi selitev v Dallas

Goran Dragić in Luka Dončić na nedavnem skupnem treningu v Ljubljani. - Foto: /

Kot poročajo nekateri slovenski časniki, se Goran Dragić, slovenski košarkar in nekdanji kapetan slovenske reprezentance, po osmih letih zakona ločuje. Ameriški mediji pa namigujejo, da naj bi košarkar, ki je nedavno iz Miamia prestopil v Toronto, kmalu pristal v Dallasu.

Kot je znano je Goran Dragić, ki je lani s svojo ekipo Miami Heat v ligi NBA zaigral v velikem finalu, avgusta letos zamenjal delodajalca in pristal pri Toronto Raptors. A na dan prihajajo informacije, da naj bi Dragić še pred selitvijo v nov klub že živel v svojem stanovanju.

Kot so med drugim poročale Slovenske novice, se slovenska košarkarska legenda in njegova Maja po osmih letih zakona ločujeta. Par sta bila še preden je Dragić zaslovel kot eden najboljših NBA košarkarjev, v zakonu pa sta se jima rodila dva otroka, sin Mateo in hčerka Victoria.

Vse glasnejša pa so tudi namigovanja, da naj bi se Dragić kmalu v Dallasu pridružil Luki Dončiću.

"Vsi moji viri v ligi NBA so mi povedali, da pričakujejo odhod Gorana Dragića iz Toronta in skorajšnji podpis pogodbe z Dallas Mavericks," je zapisal Jake Fischer, poročevalec priznanega športnega portala Bleacher Repor, na svojem twitter profilu.

Novica se je hitro razširila po ostalih ameriških medijih, dodatno težo pa ji po njihovem mnenju daje fotografija, ki jo je pred nekaj dnevi objavil Luka Dončić na svojih družbenim omrežjih. Slikal se je skupaj z Goranom v fitnes centu v Ljubljani.


Medtem drugi mediji poročajo o razgibanjem dogajanju v Dallasu, ki se želi pred novo sezono okrepiti na mestu organizatorjev igre z izkušenimi igralci. Kot med drugimi piše hoopsrumors, so v Dallasu trenutno na preizkušnji 32-letni Isaiah Thomas, 31-letni Lance Stephenson in 35-letni Monta Ellis.

Kot je zapisal novinar Shams Charania iz The Athletica, so v klubu navdušeni nad stanjem Isaiaha Thomasa, prav tako pa je pričakovanja upravičil Lance Stephenson.

Goran Dragić (35 let), je imel v lanski sezoni povprečje 13,4 točke, 3,4 skoka in 4,4 podaje.