Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Gianni Rijavec & godalni kvartet- »Ti si lepa kot pomlad«

Deli na:
Gianni Rijavec & godalni kvartet- »Ti si lepa kot pomlad«

Foto: Gianni Rijavec

Ob valentinovem Gianni Rijavec z godalnim kvartetom predstavlja novo skladbo Ti si lepa kot pomlad.

Valentinovo je tu in Gianni Rijavec se glasbeno vrača na slovensko glasbeno sceno z novim glasbenim pop-simfoničnim stilom v glasbeni zasedbi - Gianni Rijavec in godalni kvartet. Če znaš stvari z občutkom in domiselno povezati, lahko dobiš odlične rezultate, tako je tudi nastala nova pomladna, ljubezenska skladba Ti si lepa kot pomlad.
 
V svojem novem glasbenem projektu predstavlja popularno simfonično stilsko mešanje in oblikovanje nove glasbene podzvrsti s slovensko popularno melodijo in vsebino, brez primesi tujega! Gianni Rijavec (klavir, vokal) je sestavil odlično spremljevalno glasbeno skupino - godalni kvartet, ki ga sestavljajo akademske glasbenice (Špela Tavčar, Kristina Markovic, Petra Tavčar in Urša Kordež) in spremljevalni pop ansambel, ki ga sestavljajo prekaljeni glasbeniki (Matjaž Švagelj - bas, vokal in Mitja Tavčar - bobni, tolkala).
 
Promocija pesmi bo prav na Valentinovo v oddaji Dobro jutro na TV SLO1 in na koncertu v živo iz studia Hendrix z neposrednim prenosom radia Koper. Gianni Rijavec je avtor glasbe in besedila, priredbo za godalni kvartet je naredil maestro Patrik Greblo. Začenja se novo glasbeno obdobje Giannija  Rijavca, ki ponuja nov glasbeni stil, ponuja romantiko, romantično glasbo, ki jo bo spremljala tudi romantično - vizualna uprizoritev koncerta. Prihaja pomlad, čas ljubezni, radosti in čas sončnih dni, da se bo pomladno veselje dotaknilo vseh ljubiteljev slovenske glasbe, vabljeni vsi k poslušanju!