reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

FOTO: Princesa Charlotte je pozirala za mamo

Deli na:
FOTO: Princesa Charlotte je pozirala za mamo

Foto: Kensington Palace

Britanski dvor je pred prvim rojstnim dnevom male princese Charlotte objavil štiri njene nove prikupne fotografije. Posnela jih je dekličina mati, vojvodinja Kate, poročajo tuje tiskovne agencije.

Fotografije so nastale prejšnji mesec v rezidenci Anmer Hall v Norfolku, kjer štiričlanska družinica s princem Williamom na čelu preživi največ časa, navaja francoska tiskovna agencija AFP.

William in Kate sta "vesela, da lahko z vami delita te družinske trenutke", je na spletnem družbenem omrežju Twitter zapisal britanski dvor. "Upamo, da bodo v teh čudovitih fotografijah vsi uživali tako kot mi," so še dodali.

Charlotte je na fotografijah ujeta med igro, in sicer v dveh različnih oblekah s cvetličnim vzorcem - ena je roza, druga pa modra. Nosi tudi jopico. Na eni od fotografij na vrtu potiska voziček, poln lesenih kock.

Med Britanci izjemno priljubljena William in Kate se sicer zelo trudita varovati zasebnost svojih otrok, princa Georga in princese Charlotte. Od rojstva pa do prvega rojstnega dne, ki ga bo praznovala v ponedeljek, se je tako pojavilo le malo fotografij princeske - večino so jih objavili na britanskem dvoru.

Nazadnje je bila Charlotte upodobljena na kolenih svoje prababice, kraljice Elizabete, na fotografiji najmlajših članov kraljeve družine ob 90. rojstnem dnevu kraljice.