pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Filmski večeri na Aktual TV: dobri stari filmi vsako sredo ob 20.00

Deli na:
Filmski večeri na Aktual TV: dobri stari filmi vsako sredo ob 20.00

Kelly's Heroes - Foto: Aktual TV

V sredo je na Aktual TV čas za celovečerni film. Izbor je raznolik, predvsem pa v programu najdejo svoje mesto dobri stari filmi, tudi tisti iz nekdanje skupne države, ki jih vedno znova radi pogledamo: Mi nismo andjeli, Marš na Drinu, Kelly's Keroes, The Long Ships, Quo Vadis, Marco Polo ...

Tako bosta januarja na sporedu filma Zbiralci perja in film Kičma (Hrbtenica). Februarja si boste lahko ogledali filme Castle Keep (Grajski stolp), Džingiskan, Marco Polo in Čovek nije tica (Človek ni ptica). Marca pa bodo predvajali filme Tri, Ljubav i moda (Ljubezen in moda) in Mi nismo andjeli (Nismo angeli).

Foto: Aktual TV - The Long Ships

24. januar 2024: Skupljači perja (Zbiralci perja). V romski skupnosti nastanejo napetosti, ko se lokalni prodajalec perja zaljubi v veliko mlajše dekle. Jugoslovanski film, nominiran za oskarja in prejemnik dveh prestižnih kanskih zlatih palm.

31. januar 2024: Kičma (Hrbtenica). Jugoslovanska srhljivka, v kateri mikrobiolog skuša odkriti izvor neprijetnega vonja, ki se širi po blokih novega Beograda, saj meni, da je morda v neposredni povezavi z divjo stopnjo samomorov.

Foto: Aktual TV - Castle Keep (Grajski stolp), vojni film, ki bo na sporedu

7. februar 2024: Castle Keep (Grajski stolp). Vojni film, ki govori o času med bitko v drugi svetovni vojni, ko belgijski grof skriva četo Američanov v svojem odmaknjenem gradu iz 10. stoletja v upanju, da tamkajšnja bitka proti Nemcem ne bo povzročila uničenja gradu in vse dediščine v njem.

14. februar 2024: Džingiskan. Zgodovinski spektakel! V trinajstem stoletju sramežljivi mongolski deček postane neustrašni voditelj Džingiskan, ki združi vsa mongolska plemena in osvoji večji del Azije, Evrope in Bližnjega vzhoda.

Foto: Aktual TV - Marco Polo, zgodovinski film, na sporedu na Aktual TV 21. februarja 2024.

21. februar 2024: Marco Polo. Zgodovinski film, zgodba o neverjetnem popotovanju mladega raziskovalca, ki mu papež zaupa trgovinsko misijo na Kitajsko in osebno sporočilo miru za kitajskega cesarja Kublaj-kana.

28. februar 2024: Čovek nije tica (Človek ni ptica). Komična drama, ljubezenska romanca med starejšim, uglednim inženirjem, ki je prišel v industrijsko mesto opravljat strokovno delo, in mlado frizerko ter zgodba o posledicah tega razmerja, še posebej, ko se v zgodbo zaplete še mladi voznik.

Foto: Aktual TV - Džingiskan