profimedia-0890030370 Svet24.si

Na Luni odkrili jamo, primerno za izgradnjo stalne...

alaya, portorož, požar Svet24.si

Foto: Žalostni prizori iz Portoroža, a lastnik ...

1695038455-dsc08594-1695038390241 Necenzurirano

Kaj vse po poplavah preiskuje policija: posle z ...

Andrej Voncina-fb Reporter.si

Bomba za vernike: razrešen in suspendiran ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Hahaha! Pogačar objavil zmagoslavno fotografijo, ...

Severina Njena.si

Resnica o Severinini majici, ki je razdvojila ...

milicJPG Ekipa24.si

Linčajte Sekulića, linčajte mene, a vsak rabi ...

Magazin

Eva Boto prižgala praznične lučke na Aktual TV: »Najbolj izvirna so očetova darila!«

Deli na:
Eva Boto prižgala praznične lučke na Aktual TV: »Najbolj izvirna so očetova darila!«

Eva Boto in Nejc Drobnič sta zapela ljudsko pesem Na Planincah. - Foto: VR Veseljak

V četrtek, 30.novembra, so na Aktual TV tradicionalno prižgali lučke, v pozdrav veselemu decembru in mesecu, ko se na Aktualu zvrsti največ glasbenih obiskovalcev.

Pridejo v živo poklepetat in kakšno zapet. Letos bodo med njimi 11. decembra Marko Tolja, 13. decembra pop rock skupina iz Zagreba, Pravila igre, 14. decembra eden najbolj priljubljenih slovenskih duhovnikov, Martin Golob, pa Vanjo Tomc, nekdanji član skupine Veter in originalni pevec skladbe Bela snežinka, 15. decembra Marko Vozelj in Mojstri, 18. decembra pride pevka Danijela Martinović, dan za njo, 19. decembra, naša diva Helena Blagne, 20. decembra priljubljena Lidija Bačić Lille, 21. decembra seksi Žan Serčič in 22. decembra, pevec najbolj pogosto »zavrtenih« komadov na Aktualu, Miran Rudan.

Eva Boto sicer doma po navadi lučke v svojem domu prižiga med zadnjimi, saj glasbeniki decembra niso veliko doma. Zato pa jo doma na Koroškem z večerjo pričakuje njena mama, ki ji Božič veliko pomeni in jo že mesec dni naprej sprašuje, kdaj bo prišla na praznično večerjo. Kadar pa ima čas, tudi Eva rada peče.

Foto: VR Veseljak - V Jutranji budnici nas je obiskala simpatična pevka Eva Boto.

Voditeljica Žana Vidmar jo je povprašala o najlepšem spominu na praznične dni iz otroštva: »Ne spomnim se nič materialnega, ampak na očetova darila, ki je res zelo izviren pri tem,« se je ob spominu na očeta nasmejala Eva.

Ker ima Eva 1. decembra rojstni dan, sta ji Žana Vidmar in Klemen Bunderla pripravila presenečenje: iz vrtca Pedenjped, enote Korenjak, so prišli otroci, ki so pripravili zanjo pesem Zima, zima bela. V studio je prišlo še nekaj aktualovcev in skupaj z otroki so zapeli. Namesto »zime« so vstavili ime Eva. Bilo je slišati ljubko in prisrčno.

Nato je Eva po skupinskem odštevanju prižgala praznične lučke, in studio Aktual TV je zažarel v zares prečudovitem vzdušju. Eva pa je za zapik zapela pesem Za Božič kot otrok.