900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Enrique Iglesias v Stožicah z energičnim nastopom in obljubo, da se vrne

Deli na:
Enrique Iglesias v Stožicah z energičnim nastopom in obljubo, da se vrne

Foto: Profimedia

Španski pop zvezdnik Enrique Iglesias je s sobotnim uro in pol trajajočim koncertom dodobra razgrel večtisočglavo množico v Stožicah. Oboževalkam in oboževalcem je postregel s svojimi največjimi hiti in spektakularnimi posebnimi učinki, navdušil pa jih je z obljubo, da se v Slovenijo kmalu spet vrne.

Luči v dvorani Stožice so zaradi tehničnih težav ugasnile s precejšnjo zamudo, ob 21.30, nato pa je oder s prepoznavno čepico na glavi zavzel priljubljeni glasbenik. Koncert je začel s pesmijo I'm A Freak, ob spremljavi svetlobnih, zvočnih in vizualnih učinkov pa nadaljeval z I Like How It Feels, Heartbeat in Duele El Corazon.

Glasbenik španskih korenin, ki z dekletom in dvojčkoma živi v Miamiju, ima že več let navado, da na oder pokliče naključno izbranko ali izbranca, da se mu pridruži pri petju ene od skladb. Največkrat je to Hero in tako je bilo tudi tokrat, ko je na odru zaplesal z 21-letno Kristino in jo med pesmijo stisnil v močan objem.

Iglesias je oboževalce navdušil tudi z obljubo, da se bo v Slovenijo kmalu spet vrnil ter da pričakuje, da bo takrat spet videl iste obraze. Predstavil je člana svoje ekipe, ki se je leta 1991 rodil v Sloveniji in se nato kot najstnik preselil v ZDA, kar je občinstvo sprejelo z navdušenjem. Iglesias se je na odru pojavil tudi s slovensko zastavo, s pomočjo občinstva pa je spregovoril tudi nekaj besed v slovenščini.



Interakciji z občinstvom in animiranju oboževalcev je sicer namenil kar nekaj časa. In bolj kot za dobro odpeto pesem, je, tako se je zdelo, poskrbel za šov. Močni zvočni učinki so občasno tudi preglasili njegov vokal.

Poleg novejših Subeme la Radio in El Bano, je pevec predstavil tudi nekaj svojih starejših skladb, kot so Bailamos, Escape in Be With You. Ob tem je oboževalcem zaupal, da je bil kot najstnik precej sramežljiv, da s starši ni znal najti skupnega jezika ter da je v ljubezenskih zvezah velikokrat delal tudi napake. Prav razočaranje v ljubezni ga je spodbudilo, da je napisal skladbo Loco, ki jo je sinoči odpel v duetu s Celio Chavez.

Glasbenik, ki je le nekaj dni pred prihodom v Slovenijo dopolnil 43 let, je na koncu postregel še s hitoma, s katerima zadnja leta kraljuje na glasbenih lestvicah, El Perdon in Bailando. Vse do nedeljskega večera, ko bo v Stožicah nastopil še enkrat, se je ob belih balonih z njegovimi začetnicami, ki so se zgrnili nad dvorano, poslovil s pesmijo I Like It.