operacija, histerektomija Svet24.si

Zdravnik svojim bolnicam brez privolitve ...

polna luna Dobra karma

Obrestovalo se vam bo, če na polno luno (12. 11.)...

Josip Broz Tito Svet24.si

Zgodbe zdravnikov o Titovih poslednjih dneh in ...

stanovanje Svet24.si

Kako kupiti stanovanje brez kredita?

ženska, limona Dobra karma

Kako spremeniti svoje občutke na bolje? Takole …

JAN IN TILEN KLOBASA Njena.si

Kdo se je znesel nad mamo dvojčkov Klobasa?!

sandra Njena.si

Doma ima sanjskega moškega, a odhaja v šov ...

Magazin

Dragić športna osebnost leta 2017 v izboru športnega dnevnika EkipaSN

Deli na:
Dragić športna osebnost leta 2017 v izboru športnega dnevnika EkipaSN

Foto: Profimedia

Goran Dragić je bil z maksimalnim številom točk izbran za športno osebnost leta 2017 v jubilejnem desetem izboru športnega dnevnika EkipaSN.

Slovenska košarkarska reprezentanca je priprave na tretji ciklus kvalifikacij za SP začela z obiskom predsedniške palače. Tam jo je v ponedeljek sprejel predsednik države Borut Pahor in vsem petindvajsetim članom za osvojeno zlato medaljo na lanskem evropskem prvenstvu podelil zlati rad za zasluge.

Evropsko zlato je bila prva slovenska medalja v članski konkurenci na velikih tekmovanjih v košarki. Ob tem sta se kapetan Goran Dragić in Luka Dončić uvrstila v najboljšo peterko prvenstva, Goran Dragić pa je postal tudi najkoristnejši igralec

Kapetan zlate reprezentance Dragić je trenutno v domovini. V soboto se je v Zrečah pod njegovim okriljem pričel že 5. Košarkarski kamp Goran Dragić, ki ga skupaj z našim najuspešnejšim košarkarjem organizira agencija Sportelement.

Košarkarski kamp Goran Dragić velja za enega najbolje organiziranih kampov. Vsako leto je obogaten s številnimi dodatnimi aktivnosti, preko katerih organizatorji želijo poleg osnovnih košarkarskih veščin otrokom obogatiti njihov pogled na svet in pridobiti nova znanja in izkušnje, hkrati pa je velik poudarek na dobrodelnosti.

loading...
Loading...