nenad kaluderović. 2jpg Svet24.si

Kdo je moški, ki je ustrelil množičnega morilca...

aladin-4 Svet24.si

Javil se je bosanski deček brez noge z znamenite ...

20210503-01058074 Necenzurirano

Basen o novinarstvu #kolumna

NATAŠA PIRC MUSAR IN ALEŠ MUSAR Reporter.si

Nataša Pirc Musar je krvavela, njen mož Aleš pa...

predor Ekipa24.si

Grozljivka v predoru! To naj bi bile okoliščine,...

Skupina Gadi Njena.si

Slovenska glasbenika osvojila Triglav

sveca Ekipa24.si

Huda tragedija! V nesreči na pripravah na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Deželak Junak ponosno na odru Stožic

Deli na:
Deželak Junak ponosno na odru Stožic

Kolegi so Deželaku pripravili presenečenje. - Foto: Radio 1

Deželak Junak je včerajšno tretjo etapo dobrodelne avanture zaključil v Ljubljani in to na zanj najlepši možni način. Stal je na odru v dvorani Stožice, kjer je potekala premiera filma o zlati košarkarski reprezentanci iz leta 2017.

Deželak je velik ljubitelj košarke in si je finale tudi v živo ogledal v Istanbulu. Ko je zvedel, da zaradi dobrodelne pustolovščine ne bo mogel na premiero filma, je bil malce žalosten, a se je zavedal, da je kakšno stvar pač treba izpustiti. Ker pa je njegova radijska ekipa njegova druga družina, so mu seveda na skrivaj pripravljali presenečenje in ga tudi vrhunsko izpeljali.

Foto: Radio 1 - Deželak je izkoristil priložnost in vse pozval, da mu lahko pomagajo tako, da pošljejo sms POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919.

Pot tretje etape so prilagodili tako, da je Deželak Junak zvečer prikolesaril v Ljubljano in se s svojo ekipo udeležil premiere filma. To pa še ni bilo vse! Voditelj premiere Klemen Slakonja ga je pred začetkom filma poklical na oder in mu namenil par vzpodbudnih besed. Cela dvorana je vzklikala »Deželak je junak«, Miha pa je vse pozval, da mu lahko pomagajo tako, da pošljejo sms POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919.