dež sneg vreme Svet24.si

Pihal bo močan veter, držali boste dežnike, ...

zdravnica, lutka Svet24.si

Za študente in mlade zdravnike plače nizko na ...

38-SDS Necenzurirano

Vodič po korupcijskih in drugih aferah SDS

vila zlatorog stavba-LZS-lovska zveza Reporter.si

To je milijone evrov vredna vila, v katero lahko ...

anton žlogar, nš mura Ekipa24.si

Mura za novega trenerja potrdila Žlogarja, ...

Videti je bilo, da mu je nekoliko težko pri srcu Odkrito.si

Žalost princa Williama - prišel je sam ...

modric busquets Ekipa24.si

Nepričakovano! 'Odpisani' Modrić vendarle ostaja...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Denis Avdić presenetil – Dobrodelnega maratona Radia 1 ne bo?!

Deli na:
Denis Avdić presenetil – Dobrodelnega maratona Radia 1 ne bo?!

Letos ekipa Radia1 pripravlja Zahvalaton! - Foto: Darja Štravs Tisu

Denis Avdić je poslušalce Radia 1 najprej šokiral z izjavo, da 28 urnega dobrodelnega maratona letos ne bo. Nato pa jih je razveselil z lepo novico. Eden največjih dobrodelnih dogodkov, od katerega nas loči manj kot mesec dni, seveda bo - a tokrat v nekoliko drugačni luči.

21. decembra se bo v centru praznične Ljubljane zgodil 28 urni dobrodelni ZAHVALATON Radia 1 in dm. Denis Avdić, Miha Deželak, Jana Morelj in pripravnica Lara, bodo progam v živo oddajali neprekinjeno 28 ur.

»Zahvalaton ga imenujemo, ker ste letos že pomagali v rekordnih zneskih. Deželak Junak, 12-urni dobrodelni maraton za žrtve poplav, Dobrodelna tekma nogometnih legend ... vse to so razlogi, da lahko rečemo samo hvala. Ne gre zato, da letos sredstva niso potrebna. Zbrani denar iz avgusta in septembra gre izključno žrtvam poplav, decembrski 28-urni dobrodelni maraton pa je namenjen izključno družinam v stiski. Namenjen je tistim, ki se prebijajo skozi vsakdan in tudi letos je ogromno takih družin. Ampak nam se zdi, kot da bi vam ves čas težili ... dajte, dajte. Letos ste pomagali že ogromno, zato smo se odločili, da naredimo 28-urni dobrodelni zahvalaton. Seveda bomo prav tako zbirali denar preko smsov POMAGAM5 ali POMAGAM10 na 1919, veseli bomo vaših donacij, ki bodo namenjene družinam v stiski,« je v jutranjem programu povedal Avdić in razkril še nekaj podrobnosti letošnjega dogodka.

»Letos boste slišali zahvale, 28 ur zahval za vse, kar ste letos naredili. V zameno boste dobili dobili 28 ur zabave. Ne bo to klasični dobrodelni maraton, ker vas res težko spet prosimo. Zaslužite si 28 ur zabave in mi vam jo bomo pripravili. Kapo dol za vse, kar ste letos naredili, presegli ste vsa pričakovanja,« je še povedal Avdić.

Tudi letos bo dogodek potekal na standardni lokaciji na Mestnem trgu ter na Kongresnem trgu, kjer bo znova poskrbljeno za veliko zabave. Prav tako bo ekipa Denis Avdić Showa ob 9. uri 22. decembra razkrila zbrani znesek in seveda vsi si želimo, da bo ta ponovno visok.

Za vse podrobnosti pa naprej spremljajte Radio 1 in njegova socialna omrežja, kjer boste izvedeli vse podrobnosti, razkrili pa bodo tudi kakšno presenečenje.