alja Odkrito.si

Ali Alja obžaluje nastop v šovu Pop TV-ja?

pes, mačka Svet24.si

Ker bodo kupili novega psa, se bodo znebili ...

Eva Longoria, Jose Baston Svet24.si

Zvezdnica pri 43 postala mama

Potekel potni list Svet24.si

Potnega lista ali osebne izkaznice ni več! Kaj ...

Selena Gomez, italija Najstnica.si

Selena Gomez ujeta v naši sosednji državi

35737651_992094877635247_5110765294146551808_n Petisvet

Očesna joga za izostritev vida

tina maze Njena.si

Konec skrivanja Tine Maze

Magazin

Del ukradenih pokalov moštva Red Bull našli v jezeru

Deli na:
Del ukradenih pokalov moštva Red Bull našli v jezeru

Foto: Reuters

Ekipi formule 1 Red Bull so neznani tatovi pred desetimi dnevi iz prostorov v Milton Keynesu, kjer je sedež moštva, ukradli več kot 60 pokalov. Britanska policija je zdaj sporočila, da so del ukradenih lovorik našli, tatovi so jih odvrgli v jezero Horseshoe Lake blizu Sandhursta.

Neznani storilci so 6. decembra ponoči vlomili v zgradbo, kjer ima moštvo svoj sedež. Odnesli so več kot 60 pokalov, povzročili pa so še precej dodatne škode, saj so vlomili na zelo grob način. Z avtomobilom so se zaleteli v vhodna vrata, potem pa v notranjosti pobrali vse, kar so lahko.

Pri moštvu so takrat ocenili, da lovorik tatovi ne bodo mogli prodati na črnem trgu, saj so preveč prepoznavne, poleg tega pa je bilo precej razstavljenih pokalov, ki so izginili, le kopij, originale pa so imeli varno spravljene. Bali pa so se, da jih bodo tatovi zaradi srebra pretopili in s tem uničili.

Londonska policija je zdaj sporočila, da so del ukradenega blaga našli, najdišče 20 pokalov pa je bilo precej nenavadno: jezero blizu Sandhursta, ki je od Milton Keynesa oddaljeno 120 kilometrov. V vodi so jih opazili sprehajalci, veliko pokalov naj bi bilo po poročanju britanskih medijev tudi poškodovanih. "Že samo dejanje je bilo nerazumno, to, da so pokale poškodovali in vrgli v jezero, pa je čista neumnost," se je na policijsko najdbo odzval vodja ekipe Christian Horner.