Davor obožuje Slovenijo, zato ga je Tamara vprašala, katere naše destinacije so mu najljubše. Povedal je, v Sloveniji nastopa že od leta '87, da je bil že na Triglavu in tudi v Planici. Obožuje tudi pristno slovensko hrano, rad ima telečjo pečenko s praženim krompirjem, povabili so ga tudi v društvo ljubiteljev te jedi. Pozimi pa ima rad krvavice in pečenice z zeljem in ajdovimi žganci.
S prijateljem, pokojnim pevcem Oliverjem Dragojevićem sta nekoč pri nas jedla pečenko in krompir, zraven pa solato in oba sta se čudila temni steklenički olja, ki so jo ponudili zraven. Šalila sta se, da je to morda motorno olje. Ko pa sta ga poskusila v solati, sta takoj zaprosila za dve steklenici tega okusnega olja za domov. In tako je bučno olje prišlo tudi v njune dalmatinske domove.
Če boste kje v Dalmaciji srečali naše bučno olje, potem boste vedeli, kdo ga je prvi prinesel iz Slovenije.