bencin Svet24.si

Znane so nove cene goriv: So dosegle rekord, ali ...

jasna kuljaj Svet24.si

FOTO: Kje dopustujejo slovenski estradniki?

Jaša jenull Necenzurirano

Kaj bo Jaša Jenull rekel ob izbiri šefa ...

pirc musar ms Reporter.si

Kako sta obogatela Nataša Pirc Musar in njen mož...

stuttgart Ekipa24.si

Slovenec se seli k nekdanjemu prvaku bundeslige: ...

kosir1 Njena.si

Jure Košir izgubil očeta

goran dragic 22 mm Ekipa24.si

Nič ne bo z združitvijo Dončića in Dragića v ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Chef Bine Volčič priporoča novo generacijo vgradnih aparatov Gorenje

Deli na:
Chef Bine Volčič priporoča novo generacijo vgradnih aparatov Gorenje

Foto: Gorenje

Ko združijo moči, znanje in izkušnje vrhunski strokovnjaki.

Gorenje že več kot 60 let proizvaja visoko kakovostne gospodinjske aparate, vedno pa sledi slovenski tradiciji, evropskim vrednotam in sodobnim trendom ter tako ostaja med vodilnimi proizvajalci gospodinjskih aparatov v Evropi.

Z novo generacijo vgradnih aparatov se je Gorenje želelo še bolj približati uporabnikom, sodobnemu življenjskemu slogu in usmerjenosti k zdravemu načinu življenja ter pripravi izvrstne hrane v domači kuhinji. S tem razlogom se je odločilo za sodelovanje z vrhunskim chefom Binetom Volčičem, ki prav tako sledi slovenski tradiciji in ji dodaja elemente sodobne kulinarike. Z neustavljivo željo po napredku, trdim delom in inovativno usmerjenostjo tako Gorenje kot Bine Volčič ohranjata visoko kakovost, zadovoljne uporabnike in uporabo naprednih tehnologij. Obema je skupna skrb za zadovoljstvo uporabnikov, ki hrane ne obravnavajo zgolj kot vir energije temveč tudi kot izredno občutljiv vir vitaminov, mineralov, vlaknin in seveda vonjev, okusov in užitkov. Tako so v Gorenju razvili novo generacijo standardnih in parnih pečic, kuhališč in kuhinjskih nap, ki so preprosti za uporabo in vsakomur omogočajo vrhunske rezultate pri pripravi okusnih in zdravih jedi.

Ker v Gorenju želijo svojim uporabnikom omogočiti čim bolj preprosto pečenje z vrhunskimi rezultati, so zapletene procese pečenja pretvorili v enostavne programe. Koračno pečenje ali Step by step je program, kjer uporabnik vnaprej določi več zaporednih korakov postopka peke. Ta način uporabe pečice je idealen pri peki kruha, različnih vrst mesa, na primer piščanca, ali lazanje, ko so potrebne temperaturne spremembe. Ker je program koračno pečenje edinstvena novost v Gorenjevih pečicah, v sodelovanju s chefom Binetom Volčičem ob tej priložnosti pripravljajo tudi knjižico receptov, s katerimi boste svoje goste in družino navdušili kot pravi profesionalni kuharji.