Revija Reporter
Magazin

Cene Pepe in Brett so padle - Top meme kovanci, ki jih lahko kupite v 2024

Oglasno sporočilo

20. jun. 2024 8:45 Osveženo: 9:44 / 20. 6. 2024

Deli na:

Po nekaj mesecih, ko so meme kovanci, Pepe, Brett in drugi vodilni žetoni dosegali visoke donose, so doživeli močan prodajni pritisk in se znižali za več kot 10 %.

Pepe je ta teden padel za 13 %, Brett pa za 3,7 %. Kljub temu visokooktanski trg meme kovancev še naprej ponuja nove priložnosti za velike donose.

Glede na to si oglejmo štiri najboljše meme kovance, ki jih lahko kupite v 2024.

1. PlayDoge

Na podlagi naše analize je PlayDoge najboljši meme kovanec, ki ga lahko zdaj kupite.

V njegovo korist govori več dejavnikov; najpomembnejše je, da je v predprodaji, tako da lahko vlagatelji kupijo že v prvi fazi. Kljub temu projekt hitro pridobiva slavo, saj je zbral že skoraj 4 milijone dolarjev.

PlayDoge je veliko več kot le povprečen kovanec, saj projekt uvaja uporabnost "Play-to-Earn". Navdih zanj je uspešnica iz devetdesetih let prejšnjega stoletja Tamagotchi.

PlayDoge vabi uporabnike, da skrbijo za hišnega ljubljenčka, mu zagotovijo hrano, počitek in zabavo. Z igranjem si prislužijo izkušnje, ki se pretvorijo v nagrade $PLAY. Te nagrade je mogoče izplačati, uporabiti za nakupe v igri ali staviti.

Vlaganje poteka v živo in ponuja 259-odstotno donosnost, ki pa se bo s povečevanjem sklada vložkov zmanjševala. Zaradi privlačnosti meme kovancev, privlačne uporabnosti P2E in nagrad za vložke ni čudno, da je po predprodaji PlayDoge tako veliko povpraševanje.

Obiščite predprodajo PlayDoge

2. Sealana

Nov memecoin Sealana je v predprodaji zbral več kot 4 milijone dolarjev in je dobro pripravljen, da postane najbolj vroč nov meme kovanec Solane.

Maskota projekta z motivom tjulnja je satirična igra ameriškega patriotizma, njegovo spletno mesto pa vsebuje komično zgodbo o izvoru, ki natančno prikazuje življenje degenskega trgovca z meme kovanci.

Na spletni strani je navedeno, da je Sealana predebel tjulenj, ki živi v kleti svoje mame, se prehranjuje s tuno in čipsom ter trguje z meme kovanci v upanju, da bo zaslužil absurdno bogastvo.

Družbeni mediji projekta so prav tako polni referenc na South Park in celo občasnega prikimavanja gibanju MAGA, kar vzbuja polariziran, a zanimiv pogled.

Obiščite predprodajo Sealana

3. Base Dawgz

Kljub Brettovemu današnjemu padcu je žeton ta mesec zrasel za 300 %, kar odraža nenasitni apetit trga po meme kovancih na Base.

Glede na to bi lahko bil Base Dawgz naslednji, ki bo eksplodiral.

Medtem ko ima Brett tržno vrednost 1,4 milijarde dolarjev, je Base Dawgz v začetni fazi predprodaje, saj je zbral 1 milijon dolarjev.

Projekt prinaša številne nove inovacije, ki zagotavljajo prednost pred Brettom in drugimi meme kovanci na Base.

Prvič, Base Dawgz je večkovenski. Poleg tega, da se je začel izvajati na platformi Base, je na voljo tudi na Ethereumu, Solani, BSC in Avalanchu.

Poleg tega ima žeton mehanizem stav in sistem napotitev, ki si prizadevata za spodbujanje sodelovanja in rasti skupnosti.

Ti dejavniki zagotavljajo izrazito zgodbo za $DAWGZ, zato ni čudno, da ga analitiki, kot je Jacob Bury, podpirajo za 100-kratni donos.

Trenutna cena predprodaje za Base Dawgz je 0,00502 USD, vendar se bo v šestih dneh zvišala.

Obiščite predprodajo Base Dawgz

4. WienerAI

WienerAI je še en projekt, ki se je uveljavil na trgu. V predprodajah je zbral že kar 5,4 milijona dolarjev, ki jih je spodbudilo navdušenje nad njegovim primerom uporabe z umetno inteligenco.

Projekt ustvarja zgodbo, ki daleč presega tipično meme kovancev, saj ponuja revolucionarnega trgovalnega bota, ki ga poganja umetna inteligenca.

Uporabniki mu lahko zastavljajo vprašanja, on pa bo preiskal trg in poiskal najboljše priložnosti za trgovanje.

Čeprav je zunanjost meme kovanca WienerAI igriva in privlačna, je osnovna premisa projekta smrtno resna.

V igri so tudi nagrade za vložke, ki trenutno znašajo 205 % APY.

Cena $WAI je 0,000717 USD, vendar se bo v predprodaji še zvišala. Naslednja podražitev bo čez 14 ur oziroma ko bo skupna vsota zbranih sredstev dosegla 5,6 milijona dolarjev.

Obiščite predprodajo WienerAI

Kateri od teh meme kovancev bo resnično prinesel naslednji veliki preboj na trgu?

Kljub nedavnim padcem cen meme kovancev PlayDoge izstopa kot najboljša priložnost. PlayDoge v svoji predprodajni fazi združuje uporabnost Play-to-Earn, ki jo je navdihnil Tamagotchi, s privlačnimi nagradami za stave v višini 259 % APY.

Obiščite predprodajo PlayDoge