navadni udav, kača Svet24.si

FOTO: V kavču šokiranega krajana gomazela skoraj...

ženska doma Dobra karma

To so načini, da slabe energije iz doma izženete...

karaoke (5) Svet24.si

Seksi kravata, stranska vloga, rdeča šminka in ...

zasežena-droga Svet24.si

FOTO: V finalni akciji 460 kriminalistov in ...

strah Dobra karma

Strah in 12 astro znakov - Bike skrbi denar, ...

tanja žagar Njena.si

Tanja Žagar ni več doma

Nuša Rojs in Matej Mlađenović Njena.si

Nuši Rojs so se pravkar uresničile sanje!

Magazin

Celine Dion svetovno turnejo začenja v rojstni Kanadi

Deli na:
Celine Dion svetovno turnejo začenja v rojstni Kanadi

Celine Dion - Foto: Reuters

Kanadska pevka Celine Dion se je v tem tednu po več letih rezidence v Las Vegasu vrnila v rojstno državo, kjer je v sredo v Quebecu začela svetovno turnejo. Grammyjeva nagrajenka je pri svojih 51 letih napovedala tudi novo ploščo Courage, ki bo izšla 15. novembra. To bo njena 12. plošča v angleščini, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Svoj prvi novi singl Flying On My Own, na katerem je vokal podprla s techno ritmi, je objavila poleti, v tem tednu pa so izšle pesmi Courage, Lying Down in Imperfections.

Pevka, znana po baladah, je aprila povedala, da se počuti motivirano za ustvarjanje nove glasbe in za novo koncertno pot, potem ko je leta 2016 izgubila moža in menedžerja Reneja Angelila.

"Ko sem izgubila Reneja, je želel, da se vrnem na oder. Hotel se je prepričati, da še vedno ohranjam svojo strast," je povedala pevka. "Želel sem mu dokazati, da sem v redu, da smo v redu, da bomo v redu. To imam." Pogum pa je, kot je povedala javni radioteleviziji CBC, ko je govorila o prihajajoči istoimenski turneji, točno to, kar čuti.

Od mesta greha, kot imenujejo Las Vegas, se je poslovila z dvema dvournima nastopoma, potem ko jih je v 16 letih pred 4,5 milijon poslušalcev izvedla več kot 1140.

Trenutno ima za turnejo potrjenih približno 60 koncertov v Severni Ameriki. Prva dva je izvedla v sredo in petek v rojstnem Quebecu, kjer je pred 20.000 poslušalci predstavila tako nove pesmi kot nekatere največje uspešnice, kot sta I'm Alive in My Heart Will Go On. Turneja, njena prva po letu 2008/09, bo trajala do aprila prihodnje leto.

Celine Dion je prodala 250 milijonov kopij svojih 23 studijskih albumov v angleškem in francoskem jeziku. Pri tem je sodelovala z imeni, kot so Jean-Jacques Goldman, Barbra Streisand in Stevie Wonder.

loading...
Loading...