feki production Svet24.si

Po dolgi in zahrbtni bolezni se je poslovil ...

irena vrčkovnik Dobra karma

Irena Vrčkovnik: selitev in novo življenje?

Screenshot from 2020-01-23 14-02-12 Svet24.si

FOTO: Žalosten konec prekmurskega psa: sredi ...

kornavirus, testiranje, pacient Svet24.si

Sum na koronavirus pri naših sosedih

horoskop Dobra karma

Prvi letošnj Mlaj vsakemu nebesnemu znaku že ...

luka mama Njena.si

Takšna je mama Luke Dončića brez ličil

ura_predin_foto_Simen Njena.si

Zoran Predin sporočil žalostno novico

Magazin

Britanski princ Andrew naj bi imel spolne odnose z mladoletno spolno sužnjo

Deli na:
Britanski princ Andrew naj bi imel spolne odnose z mladoletno spolno sužnjo

Foto: Reuters

Potem ko se je v sodnih spisih v ZDA znašlo ime britanskega princa Andrewa, ki da naj bi imel pred več kot desetletjem spolne odnose z mladoletnico, so v Buckinghamski palači zavrnili "vsak namig na nespodobnost z mladoletniki" s strani 54-letnega Andrewa.

Srednjega sina britanske kraljice Elizabete II. neka Američanka navaja v dokumentih, ki jih je vložila v ameriški zvezni državi Florida in ki sicer zadevajo ameriškega finančnika Jeffreyja Epsteina.

Ta je bil leta 2008 obsojen zaradi spolnih kaznivih dejanj, natančneje zaradi prostitucije mladoletnice. Policija je pred tem razkrila, da je k sebi domov pogosto vabil mladenke, ki so ga v zameno za plačilo zabavale z masažami, striptizi in tudi spolnimi odnosi. Nekatere od njih so bile mladoletne, čeprav je Epstein trdil, da tega ni vedel.

Ženska trdi, da jo je Epstein v obdobju 1999-2002, ko je bila še mladoletna, večkrat prisilil v spolne odnose z Andrewom - v Londonu, New Yorku in na Epsteinovem zasebnem karibskem otoku.

V Buckinghamski palači zadeve načeloma ne komentirajo, je pa tiskovna predstavnica "v izogib kakršnemukoli dvomu" vendarle poudarila, da "je vsak namig na nespodobnost z mladoletniki kategorično neresničen".

Princ Andrew je bil v preteklosti tarča očitkov zaradi svojega druženja z Epsteinom. Fotografi so ju skupaj ujeli še decembra 2010, potem ko je ameriški tajkun že odslužil 18-mesečno zaporno kazen.

loading...
Loading...