dakota johnson Dobra karma

Ganljivo priznanje slavne igralke: na terapijah ...

Anika Horvat 2021 - foto Jan Koštric (1) Svet24.si

Anika Horvat sporoča, da je srečna

cigler kralj Reporter.si

Zdaj še minister za delo Janez Cigler Kralj (NSi)...

bruslej, policijska ura Svet24.si

Absurd: V petek bo zanje veljala policijska ura ...

DOG342X7R5156 Necenzurirano

Kako je Janša uredil cepivo za zdravnika blizu ...

rihanna dom Odkrito.si

FOTO: To je dom slavne pevke

Irena in Božo Njena.si

MasterChef: iz ozadja presenetila Irena in Božo

Magazin

Britanski princ Andrew naj bi imel spolne odnose z mladoletno spolno sužnjo

Deli na:
Britanski princ Andrew naj bi imel spolne odnose z mladoletno spolno sužnjo

Foto: Reuters

Potem ko se je v sodnih spisih v ZDA znašlo ime britanskega princa Andrewa, ki da naj bi imel pred več kot desetletjem spolne odnose z mladoletnico, so v Buckinghamski palači zavrnili "vsak namig na nespodobnost z mladoletniki" s strani 54-letnega Andrewa.

Srednjega sina britanske kraljice Elizabete II. neka Američanka navaja v dokumentih, ki jih je vložila v ameriški zvezni državi Florida in ki sicer zadevajo ameriškega finančnika Jeffreyja Epsteina.

Ta je bil leta 2008 obsojen zaradi spolnih kaznivih dejanj, natančneje zaradi prostitucije mladoletnice. Policija je pred tem razkrila, da je k sebi domov pogosto vabil mladenke, ki so ga v zameno za plačilo zabavale z masažami, striptizi in tudi spolnimi odnosi. Nekatere od njih so bile mladoletne, čeprav je Epstein trdil, da tega ni vedel.

Ženska trdi, da jo je Epstein v obdobju 1999-2002, ko je bila še mladoletna, večkrat prisilil v spolne odnose z Andrewom - v Londonu, New Yorku in na Epsteinovem zasebnem karibskem otoku.

V Buckinghamski palači zadeve načeloma ne komentirajo, je pa tiskovna predstavnica "v izogib kakršnemukoli dvomu" vendarle poudarila, da "je vsak namig na nespodobnost z mladoletniki kategorično neresničen".

Princ Andrew je bil v preteklosti tarča očitkov zaradi svojega druženja z Epsteinom. Fotografi so ju skupaj ujeli še decembra 2010, potem ko je ameriški tajkun že odslužil 18-mesečno zaporno kazen.

Loading...