ivan gale bobo1 Dobra karma

'Galeta pri aferi razkritja ni vodilo ...

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za torek, 11. avgusta

_PPZ8368 Reporter.si

Aleksandra Pivec bi morala oditi že včeraj, ne ...

tovornjak, počena pnevmatika, izvoz unec Svet24.si

FOTO: Tovornjak s počeno pnevmatiko pristal na ...

01c863dd494d6a0448555e3498fbd7dc Necenzurirano

Ventilatorje prodali Orbanu na dan izbruha afere

križevniška-ulica, vandalizem Odkrito.si

Vandalizem v Ljubljani - Razkrivamo neverjetno ...

hana Njena.si

Hana odšla iz Nemčije

Magazin

Britanski princ Andrew naj bi imel spolne odnose z mladoletno spolno sužnjo

Deli na:
Britanski princ Andrew naj bi imel spolne odnose z mladoletno spolno sužnjo

Foto: Reuters

Potem ko se je v sodnih spisih v ZDA znašlo ime britanskega princa Andrewa, ki da naj bi imel pred več kot desetletjem spolne odnose z mladoletnico, so v Buckinghamski palači zavrnili "vsak namig na nespodobnost z mladoletniki" s strani 54-letnega Andrewa.

Srednjega sina britanske kraljice Elizabete II. neka Američanka navaja v dokumentih, ki jih je vložila v ameriški zvezni državi Florida in ki sicer zadevajo ameriškega finančnika Jeffreyja Epsteina.

Ta je bil leta 2008 obsojen zaradi spolnih kaznivih dejanj, natančneje zaradi prostitucije mladoletnice. Policija je pred tem razkrila, da je k sebi domov pogosto vabil mladenke, ki so ga v zameno za plačilo zabavale z masažami, striptizi in tudi spolnimi odnosi. Nekatere od njih so bile mladoletne, čeprav je Epstein trdil, da tega ni vedel.

Ženska trdi, da jo je Epstein v obdobju 1999-2002, ko je bila še mladoletna, večkrat prisilil v spolne odnose z Andrewom - v Londonu, New Yorku in na Epsteinovem zasebnem karibskem otoku.

V Buckinghamski palači zadeve načeloma ne komentirajo, je pa tiskovna predstavnica "v izogib kakršnemukoli dvomu" vendarle poudarila, da "je vsak namig na nespodobnost z mladoletniki kategorično neresničen".

Princ Andrew je bil v preteklosti tarča očitkov zaradi svojega druženja z Epsteinom. Fotografi so ju skupaj ujeli še decembra 2010, potem ko je ameriški tajkun že odslužil 18-mesečno zaporno kazen.

Loading...