prom-dance Svet24.si

Maturantski ples lep spomin, a velik finančni ...

PP 3-feb21 Svet24.si

Zdrava malica ali kosilo regačico, malce ...

780143_072-pop Necenzurirano

Kakšen bi bil Pop TV pod Janšo? Poglejte v ...

brglez han Reporter.si

Ozadje kongresa SD: Kučan proti Hanu, glavna ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

maribor Ekipa24.si

Maribor zavit v črno: Umrl nekdanji nogometaš ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

BoxSpring postelje – za razvajanje brez slabe vesti

Deli na:
BoxSpring postelje – za razvajanje brez slabe vesti

BoxSpring postelja Maremico - Foto: Maremico

BoxSpring postelja je oblazinjena postelja. Ustvarja učinek lebdenja in glamurja. Slovenska izdelava, ročno delo. BoxSpring postelja izdelana posebej za vas.

BoxSpring postelje navdušujejo in skrbijo za razvajanje brez slabe vesti. Poleg modernega oblazinjenega dizajna, s katerim se ta BoxSpring postelja lahko pohvali, zagotavlja udobno spanje na ročno izdelanem všiti vzmetnici Leticia ali vgrajeni vodni postelji Lectus. A to še ni vse. Če govorimo o slovenski BoxSpring postelji, gre tukaj za personaliziran pristop izdelave oblazinjene postelje, kar prinaša pravo svežino v spalnem programu z unikatnim dizajnom.

Spoznajte BoxSpring postelje, ki pišejo nove smernice posteljnega dizajna

Nove smernice posteljnega dizajna pišejo le ene BoxSpring postelje – te so izdelane v Sloveniji, ročno pod okriljem ekipe Maremico iz Ljubljane. Njihova lastna proizvodnja naročniku omogoča izbiro skoraj vsakega delčka te čudovite usnjene postelje. Po lastnih željah lahko izberete BoxSpring dizajn, končno višino postelje, barvo, vrsto materiala za oblazinjenje, trdoto in udobje všitega ležišča. BoxSpring postelje so trajnostne postelje, saj zagotavljajo možnost obnov – bodisi menjavo prevleko všitega ležišča, ki se sčasoma obrabi bodisi pretapiciranje oblazinjenja. Tu gre za povsem nov pristop nakupa oblazinjene postelje, ki postavlja nove smernice v spalni industriji.

Foto: Maremico - BoxSpring postelja Line

Kako in kje nastaja priljubljena BoxSpring postelja?

Slovenska BoxSpring postelja po meri nastaja za vsakega naročnika posebej, nič na zalogo. Pri sami izdelavi sodelujejo številni mojstri in šivilje, ki skrbno upoštevajo želje vsakega naročnika posebej. Natančna in kvalitetna ročna izdelava te BoxSpring postelje z vzmetnico prinaša novi trend, ki navdušuje tudi številne znane Slovence.

Na njej se razvajajo številni znani Slovenci

"Za BoxSpring postelje sva se s Katarino v prvi vrsti odločila, ker so narejene v Sloveniji. Oba podpirava slovensko, lokalno. V drugi vrsti pa zato, ker se na BoxSpring postelji res nenormalno dobro spi. Zase želiva res dober spanec in to nama je zelo pomembno, sploh zato, ker sva od jutra do večera na nogah. Ko sva zvečer utrujena, padeva v posteljo in se zjutraj zbudiva. Ni prekopicavanja po postelji, ko na pol sanjaš, na pol bediš. Samo zbudiš se in zjutraj te kavica počaka in to je the best." Bine Volčič, vrhunski chef

BoxSpring postelja priljubljena tudi med arhitekti

Lahko bi rekli, da njihova tapecirana postelja BoxSpring narekuje nove trende moderne postelje, ki jo pogosto zasledimo tudi v medijih. Mediji o BoxSpring postelji pogosto omenjajo, da gre za novi trend oblazinjenja, na katerega dajo veliko tudi številni arhitekti in notranji oblikovalci. Zadnje čase se pogosto bere in zasledi njihovo lebdečo posteljo BoxSpring.

Foto: Maremico - Lebdeča postelja BoxSpring Fly

Pozdravljamo trajnostne rešitve, ki jih prinaša ta visoka postelja

Gre za trajnostno izdelano visoko posteljo BoxSpring, saj jo lahko njihovi mojstri čez čas pretapicirajo, obnovijo dotrajan del všitega ležišča in še kaj. Kot pri avtomobilu, ko zamenjate dotrajane gume, zavore, končnike … lahko pri tej BoxSpring postelji zamenjate dotrajano prevleko, osvežite udobje všitega ležišča ali spremenite barvo oblazinjenja.

Slovenska BoxSpring postelja prejela številne negrade in priznanja

- priznanje Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije,
- srebrno priznanje za inovacijo Gospodarske zbornice Slovenije,
- priznanje Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije,
- priznanje Celjskega sejma,
- srebrno priznanje za inovacijo Gospodarske zbornice Slovenije za inovativno in patentirano Exclusive Top postiljanje.