joža primožič, direktor, zdravstveni dom gornja radgona Svet24.si

Družinska ambulanta je v Gornji Radgoni samo še ...

abortion1 Svet24.si

Francozi kot prvi na svetu v ustavo vpisali ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To je zmagovalec 58-milijonskega projekta Aste ...

tatjana bobnar bostjan lindav bobo2 Reporter.si

Policija se dela neumno in se v odgovorih ...

goran dragic af Ekipa24.si

Kakšna fotka z boljšo polovico: Dragić ...

William se je opravičil in rekel, da ga zaradi osebnih razlogov ne bo Odkrito.si

William v breznu alkohola?

lovro kos 24 Ekipa24.si

Slovenski dan v Lahtiju! Po Niki si je vso ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Bojan Križaj in fantek, ki je v njegovi prisotnosti jokal

Deli na:
Bojan Križaj in fantek, ki je v njegovi prisotnosti jokal

Aktualov voditelj Matjaž Korošec je z Bojanom pred mnogimi leti posnel televizijsko reklamo. - Foto: Simon Pelko

Na obisk v studio k Žani in Klemnu je prišel legenda slovenskega smučanja Bojan Križaj.

Klemen Bunderla se je pred obiskom v studiu z Bojanom družil na smučišču v Mojstrani, videl ga je, kako še vedno lepo in spretno smuča. Zato ga je vprašal, kako ohranja kondicijo. »Čim več sem na snegu, tudi v poletnem času sem aktiven, veliko sem na golfu, na kolesu, še rajši na motorju … iščem vsako priložnost, da sem zunaj.«

Ponovno so zavrteli posnetek legendarne tekme za pokal Vitranc, pred 40 leti, ko je Bojan osvojil prvo mesto. Bojan je povedal, da je zdaj na te posnetke in ta odlična osvojena mesto vse bolj ponosen. Skupaj z Žano in Klemnom je obujal spomine na športna prijateljstva, ki jih je sklenil v svoji dolgi smučarski karieri.

Foto: Simon Pelko - Bojan je prišel v studio Aktuala tudi zato, da bi spodbudil mladino k smučanju, temu lepemu športu.

»Tekmovalci jugoslovanske reprezentance smo bili res kolegi, zelo smo bili povezani, in to se je kazalo tudi pri rezultatih. Z mojim najhujšim konkurentom Ingemarjem Stenmarkom pa sva prijatelja še danes, morda danes bolj kot v tekmovalnih časih, druži naju tudi znamka Elan, še danes imava status ambasadorjev za to blagovno znamko«, je povedal Bojan. »V vaš studio sem prišel tudi zato, da malo dvignemo temperaturo pred letošnjim pokalom Vitranc, da spravimo mladino na sneg, da jo spodbudimo, da spet začne trenirati ta lepi šport.«

Bojan bo prišel tudi na letošnji pokal Vitranc v Kranjski Gori, kjer bo z Aktualom užival tudi na največjem slovenskem Après skiju 9. marca!

Žana in Klemen sta mu zavrtela več kot 20 let staro televizijsko reklamo za Elan. Reklamo je posnel s fantkom Matjažem, ki danes dela na Aktualu, to je voditelj Matjaž Korošec. Leta 1999, ko so posneli to reklamo, je bil star tri leta in 9 mesecev. Matjaž se spomni, da se je zaletel v kamero in zato med snemanjem kar dosti jokal. Bi pa danes snemanje ponovil, je povedal. Obljubil je, da bo tokrat jokal veliko manj. S »soigralcem« iz reklame, Bojanom Križajem, sta se ob srečanju v studiu Aktuala iskreno objela.