Laura Winham Svet24.si

Laura od sveta pozabljena tri leta mrtva ležala v...

cumming Svet24.si

Znani britanski igralec vrnil svoj viteški red ...

sds, janez janša, Necenzurirano

To je slovenski Watergate. Kaj bomo zdaj? ...

bobnar golob bobo Reporter.si

Tatjana Bobnar ni šla v Tacen: v pisarni na ...

adam delius Ekipa24.si

Olimpija zahteva 2,5 milijona evrov za mladeniča,...

Wednesday je med najbolj priljubljenimi serijami Odkrito.si

Netflix: »Zato ukinjamo serije, prihodnost je ...

doncic poskodba Ekipa24.si

Največji šok! Luka Dončić s hudo poškodbo, ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Bobinac s podporo Čeferina za predsednika Olimpijskega komiteja Slovenije

Deli na:
Bobinac s podporo Čeferina za predsednika Olimpijskega komiteja Slovenije

Franjo Bobinac ima podporo Aleksandra Čeferina - Foto: LinkedIn

Franjo Bobinac, ki kandidira za predsednika Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenje športnih zvez (OKS-ZŠZ), se je srečal z Aleksandrom Čeferinom, s katerim se je pogovarjal tudi o prihodnosti krovne športne organizacije OKS-ZŠZ.

Bobinac je ocenil, da je čas, da svoje znanje in izkušnje, ki jih je desetletja pridobival tako v gospodarstvu, kot v športu, ponudi največji športni organizaciji pri nas. »Olimpijska ambicija je sedaj dozorela in trdno verjamem, da lahko z močno ekipo, ki stoji ob meni, povezovanjem in dialogom ponudim slovenskemu športu, športnim organizacijam, športnim delavcem, aktivnim in nekdanjim športnikom boljše pogoje za njihov nadaljnji razvoj,« pripoveduje. Prepričan je, da je to način, da dvignemo slovenski šport in zavedanje o pomenu športa za celotno družbo, na višjo raven.

Prvemu možu UEFA je Bobinac, ki je svojo kandidaturo za predsednika OKS-ZŠZ najavil že pred časom, predstavil svojo vizijo krovne organizacije slovenskega športa. »Da nas v Evropi in svetu visoko cenijo, tako športnike, kot vse delavce v športu, pa dokazujejo nešteta zaupanja za organizacijo prvenstev na najvišjih ravneh, kot tudi naši predstavniki v najvišjih organih mednarodnih športnih organizacij. Med najbolj znane in uspešne nedvomno sodi prijatelj Aleksander Čeferin«, dodaja. Bobinac je s Čeferinom izmenjal poglede o prihodnosti slovenskega športa, tudi v luči njegove kandidature za predsednika OKS-ZŠZ.

Predstavil mu je svoje poglede na spremembe, ki jih krovna organizacija slovenskega športa potrebuje, usmerjene pa so predvsem v izboljšanje pogojev za delovanje slovenskega športa ter k dvigu kakovosti na vseh ravneh. »Pogovor z njim je še dodatno utrdil moje prepričanje, da sem sprejel pravilno odločitev in se podal na to olimpijsko pot. In vem, da bom v primeru izvolitve na mesto predsednika OKS-ZŠZ, imel v Aleksandru Čeferinu močnega zaveznika na mednarodnem športnem parketu,« je zaključil kandidat za predsednika OKS-ZŠZ.