martin sagner Svet24.si

Vinko Šimek je žalosten: umrl je Dudek

polna luna Dobra karma

Obrestovalo se vam bo, če na polno luno delate ...

alec baldwin, hilaria baldwin Svet24.si

Zvezdnikova žena doživela še drugi spontani splav

minimalna plača, delavec, denar Svet24.si

Kmalu bodo plače višje, a tudi računi

Vili Resnik-iskreno Nova Dobra karma

"Kaj sem preživljal kot otrok v reji, si ljudje ...

sandra Njena.si

Doma ima sanjskega moškega, a odhaja v šov ...

JAN IN TILEN KLOBASA Njena.si

Kdo se je znesel nad mamo dvojčkov Klobasa?!

Magazin

Bill Murray na televiziji srkal slovensko vodko

Deli na:
Bill Murray na televiziji srkal slovensko vodko

Foto: Reuters

Ameriški filmski igralec Bill Murray v posebni božični oddaji televizije Netfilx, ki je doživela premiero v petek, za preganjanje žalosti in več dobre volje med drugim srka tudi slovensko vodko Slovenia Vodka, v katero je skupaj s baletnikom Mihailom Barišnikovom in kuharskim mojstrom Petrom Kellyjem vložil svoj denar.

Kelly, ki ga je s Slovenijo seznanil uvoznik vin Emil Gaspari, je svoja soseda iz premožnega okrožja Westchester severno od mesta New York prepričal v projekt, vsi skupaj pa so v to prepričali tudi Slovenijo, ki do leta 2013 ni bila znana po tradiciji pitja ali proizvajanja dobre vodke.

Murray je letos delal reklamo za svojo vodko in s tem tudi Slovenijo spomladi na zadnji oddaji Davida Lettermana, ko sta si oba podajala steklenico in modrovala o življenju, slovenska vodka pa je skupaj z mehiško tekilo sedaj tudi zvezda božične oddaje na Netflixu.

Oddaja v režiji Sofie Coppole pripoveduje zgodbo o Murrayjevih pripravah na posebno božično oddajo v znamenitem hotelu Carlyle, do katerega ne more nihče priti, ker je New York zasnežen.

Murray žalost utaplja v pijači, nakar se mu obzorja razjasnijo s prihodom komika Chrisa Rocka, ki sproži val slavnih sodelujočih v oddaji, polni šal, glasbe in plesnih predstav. Sodelujejo George Clooney, Jenny Lewis, Maya Rudolph, Rashida Jones, Miley Cyrus, plesalke Rockettes in drugi.

Peter Kelly je medtem v čast oddaje zmešal poseben koktajl z ustreznim imenom "A Very Murray Christmas Cocktail". Poleg slovenske vodke so v njem za božično vzdušje še kakavov, pomarančni in metin liker.

loading...
Loading...