Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Bayernov zvezdnik po porazu oklofutal novinarja

Deli na:
Bayernov zvezdnik po porazu oklofutal novinarja

Foto: vszi

Francoski zvezdnik nemškega nogometnega prvoligaša Bayern Münchna Franck Ribery je po sobotnem prvenstvenem derbiju z Borussio Dortmund, ki so jo Bavarci izgubili z 2:3, fizično obračunal s francoskim novinarjem Patrickom Guilloujem. Vodstvo Bayerna se je že odzvalo, skupaj z Riberyjem in Guilloujem bo skušalo incident rešiti sporazumno.

Po poročanju nemškega časnika Bild je Riberyja na poti od garderob do avtobusa na območju, kjer so bili zbrani novinarji, za izjavo prosil Guillou. Ribery se je na prošnjo odzval tako, da mu je namenil nekaj krepkih besed, nato pa še oklofutal in odrinil.

Petintridesetletnega zvezdnika Bayerna naj bi iz tira vrglo komentiranje Guillouja, ki je Riberyja označil za glavnega krivca za dva prejeta gola Bavarcev. Incident sta prekinila Riberyjev soigralec Rafinha in strokovni komentator Jean-Pierre Papin.

Vodstvo Bayerna je incident potrdilo. "Franck Ribery nas je obvestil, da je imel spor z rojakom Patrickom Guilloujem, ki ga pozna že vrsto let. V soboto zvečer smo se z njim dogovorili, da bomo čim prej govorili o incidentu in zadevo pustili za seboj. Gospod Guillou nam je dal signal, da je to tudi v njegovem interesu," je povedal športni direktor Bayerna Hasan Salihamidžić.