mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Adele bo nastopila na stadionu Wembley

Deli na:
Adele bo nastopila na stadionu Wembley

Foto: Getty Images

Britanska glasbenica Adele je naznanila, da bo 29. junija in 1. julija izvedla dva koncerta na stadionu Wembley, ki sprejme 90.000 gledalcev.

Adele je koncerta, s katerimi bo sklenila svetovno turnejo, napovedala z videom, ki ga je objavila na Instagramu, v katerem prepeva navijaško himno Three Lions ter temo oddaje The Match of the Day.

Organizatorji pričakujejo, da bosta koncerta, napovedana kot The Finale, pritegnila več kot 150.000 oboževalcev Adeline glasbe. Vstopnice bodo za člane njenega kluba oboževalcev na voljo že 30. novembra, prodaja pa bo uradno stekla 2. decembra.

Na programu stadiona Wembley po 29. juniju in 1. juliju ni napovedanih večjih dogodkov. To po poročanju britanskega BBC morda pomeni, da bo glasbenica dodala še kakšen nastop, če bo povpraševanje po vstopnicah preseglo pričakovanja.

Svetovno turnejo je Adele začela februarja s koncertom v Belfastu in trenutno vključuje skupno več kot 100 koncertnih datumov po Evropi in Severni Ameriki. Glasbenica za prihodnje leto načrtuje tudi obisk Avstralije.

Adele, znana po uspešnicah Hello, Skyfall in Someone Like You, se je na turnejo podala po štirih letih odsotnosti s koncertnih odrov. Pred letom je izdala svoj tretji studijski album z naslovom 25 in obveljala za najbolje prodajano glasbeno izvajalko leta 2015. Z aktualnim albumom je že v prvem tednu od izida podrla prodajne rekorde tako v Veliki Britaniji kot v ZDA.