Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

73-letna voznica z avtom v profesionalne kolesarje

Deli na:
73-letna voznica z avtom v profesionalne kolesarje

Foto: iStock

Španska policija je sinoči obtožila 73-letno Britanko nespametne vožnje, posledica katera je bila sobotna prometna nesreča s kolesarji nemške profesionalne kolesarske ekipe Giant-Alpecin. Povzročiteljico so sicer že izpustili iz pripora. Sprva so mediji poročali, da je za volanom sedel moški.

Po poročanju španskega dnevnika As, je Britanka vozila po napačni strani cesti. "Mogoče je šlo za trenutek pozabljivosti in je vozila po strani ceste, na katero je navajena doma," je za As povedal neimenovani vir. "Toda tu vozimo po nasprotni strani, takšno nepremišljeno dejanje pa je skoraj stalo življenja." As še piše, da ženska pol leta živi v Britaniji, pol leta pa v Španiji.

Nesreča se je zgodila v bližini Alicanteja, v kraju Benigembla. V prometni nesreči se je poškodovala šesterica kolesarjev Giant-Alpecina, ekipe, za katero je še lani tekmoval Luka Mezgec.

V nesrečo so bili vpleteni Francoz Warren Barguil, Nemca Max Walscheid in zmagovalec dirke Paris-Roubaix John Degenkolb, Američan Chad Haga, Šved Fredrik Ludvigsson in Nizozemec Ramon Sinkeldam. Barguil, Ludvigsson, Sinkeldam in Walscheid so v nedeljo lahko zapustili bolnišnico in bodo zdravljenje nadaljevali v domači oskrbi, Hago in Degenkolba so zadržali v bolnišnici.