stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Kolumnisti

Odredba za finančno preiskavo desničarjev in domobrancev

Deli na:
Odredba za finančno preiskavo desničarjev in domobrancev

Na podlagi strogo zaupnega navodila najvišjih pravosodnih in koalicijskih organov Republike Slovenije ter po posvetu z Milanom Kučanom, Janezom Stanovnikom, Manco Košir, Spomenko Hribar, Zdenkom Rotarjem, Dušanom Kebrom, Jožetom Pirjevcem, Venom Tauferjem, Igorjem Koršičem,  Jožetom Mencingerjem, Janezom Zemljaričem, Dragom Isajlovićem, Mitjem Klavoro, Francijem Zavrlom, Zoranom Jankovićem in drugimi, izdajam Odredbo za izvedbo finančne preiskave desničarjev in domobrancev na ozemlju Republike Slovenije, in sicer: 1. – Pregled kanalizacije, da se ugotovi nezakonita uporaba premoženja za požrtije v času, ko je narod lačen. Določiti tudi tip in vrednost toaletnega papirja (enoslojni, dvoslojni, reciklirani, parfumirani …)

– Tajno opazovanje nakupovalnih navad v času, ko je DDV zaradi reševanja države normalnim državljanom zmanjšal porabo za 30 odstotkov.

    – Tajno sledenje, snemanje in fotografiranje pokojnih desničarjev in domobrancev, če nalagajo večje zneske v tuje banke.

– Pregled in ovrednotenje grobov desničarjev in domobrancev in primerjava z njihovim premoženjskim stanjem v času, ko so bili še živi. V primeru ugotovitve, da se status grobov pokojnih odmika od njihovih finančnih zmožnosti, trupla preseliti v skupna grobišča, grobnice in grobove takšnih oseb pa odprodati na licitaciji.

– Preiskava premoženjskega stanja domobrancev in desničarjev za sedem kolen nazaj.

– Sledenje dnevnim in splošnim navadam domobrancev in desničarjev, pod čemer razumemo: dopustovanje, prazniki, katere lokale in kolikokrat jih obiskujejo, kaj pijejo, kaj kadijo, če so kadilci, koliko ljubic ali ljubimcev imajo (če nimajo, tajna služba poskrbi za režirano intimno diskvalifikacijo) itn.

– Preiskava delovnih navad desničarjev in domobrancev – produktivnost dela, odnos do nadrejenih, odnos do nedomobrancev in nedesničarjev, odnos do delovnega okolja.

– Preiskava korupcijske izpostavljenosti domobrancev in desničarjev, pri čemer velja pravilo, da so vsi skorumpirani, če ne dokažejo drugače.

– Tajne preiskave prebivališč domobrancev in desničarjev, tudi grobnic in grobov.

– Pridobiti tudi naslednje podatke: ali so verni in zakaj, kolikokrat se udeležujejo verskih obredov; kaj menijo o Milanu Kučanu, kolikokrat so te svinjarije izrekli in kje, kdaj in na kakšen način – lahko tudi neznanega dne na neznanem kraju neznanim osebam; ali so člani Zbora za republiko; kaj berejo, katere TV-programe gledajo in zakaj ne TVS, POP TV in Planeta teme.

– Domobrance in desničarje, ki živijo od pokojnin v povprečni višini 400 evrov, posebno pozorno zasledovati in preiskovati, da se pojasni izvor njihovega preživetja, saj s tako pokojnino ni mogoče dihati več kot deset dni.

– Pregled stanja na transakcijskih računih. Posebno biti pozoren na desničarje in domobrance, ki imajo privarčevanih več kot 500 EUR. Ne nasedati pojasnjevanju, da so si privarčevani denar odtrgali od ust za pogreb.

–      Pregled vseh odprtin – kleti, garaž, anusov, naravnih jam v bližini

preiskovanca,  kjer bi po načelu lopov se znajde  lahko bila premoženja v obliki financ, dragih kamnov ali zlatih palic.

2. – Najdeno poremoženje, ki izhaja izpred prve svetovne vojne in ga ni mogoče dokazati, se zapleni ne glede na njegovo vrednost.

– Premoženje, pridobljeno med drugo svetovno vojno, se definira kot vojno dobičkarstvo, razen v primeru izjem, če so premoženje narodnih sovražnikov za svojo uporabo plenili najbolj izpostavljeni komunistični kadri – heroji ljudstva. Seznam teh kadrov uredi podzakonski tajni akt.

–      V zvezi s prejšnjo alinejo se vsem, ki jim je bilo v denacionalizaciji krivično odvzeto premoženje, to povrne v fizični, še bolje pa v denarni obliki, da se popravi denacionalizacijski kriminal. Temu naj služi tudi nepremičninski davek po novem, to je strogo zaupno in se ne širi med neuko ljudstvo.

–      Vse nepremičnine domobrancev in desničarjev se ponovno izmerijo, da se ugotovi, ali so Gursu prijavili vsak centimeter. Odmiku za pet centimetrov navzdol sledi zaplemba lažnivo prijavljene nepremičnine: hiše, stanovanja, hleva, drvarnice, barake, poljskega stranišča itn. Izmero opravi komisija v sestavi: Ljubo Bavcon, Lojze Ude in Rajko Pirnat. Akt podpiše France Bučar.

3.    – Mrtvim osebam, ki sodno ne morejo dokazati izvora premoženja, se to takoj zapleni. Odredba velja za umre spomladi leta 1945 na znanih krajih, za umrle domobrance, klerikalce in desničarje na neznanih krajih, pri čemer se uporabijo knjige mrtvih in pričanje majorja Mitje. Premoženje se odvzame dedičem, mrtve skorumpirance pa se objavi na  sramotilnem seznamu v naslednjih medijih, to financira ZZB: v Nedeljskem dnevniku, Mladini, Delu, Dnevniku, Večeru in Cicibanu. Seznam na nacionalnem radiu teden dni v drugi jutranji kroniki bere osebno direktor Lampreht.

–      Živim osebam, ki ne morejo dokazati izvora premoženja med 5000 in 220.000 evri, se premoženje zapleni ne glede na to, kdaj je oseba do premoženja prišla.

–      Procesira se vse domobrance, klerikalce in desničarje, ki so sumili, slutili in slišali, da bi lahko nekdo iz njihovega okolja ali družine in sorodstva imel nezakonito premoženje, pa tega niso prijavili. Obravnava se jih v skladu s členom kazenskega zakonika o veleizdaji.