Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Kolumnisti

Zaustavite stekle pse Levice. Ne vabite Luke Mesca v koalicijo!

Deli na:
Zaustavite stekle pse Levice. Ne vabite Luke Mesca v koalicijo!

Dr. Maja Sunčič - Foto: Primož Lavre

Slavoj Žižek je Meščevo Levico označil za edini žarek upanja v parlamentu. Dejansko je ta stranka največje zlo na političnem prizorišču Slovenije.

Ideološki bog levice, Slavoj Žižek, je pred volitvami in po njih v levih dominantnih medijih na vsa usta hvalil Meščevo Levico in jo označil za edini politični žarek upanja v Sloveniji. Žižkova hvala je jasen znak, da je ta stranka največje politično zlo na Slovenskem. Čeprav Žižek redno hvali najbolj zverinske režime po svetu in ga pri njegovi ideologiji vodi odkrita zlonamernost do človeštva po svetu in doma, nastopa kot ideološki »bog in batina« Meščeve Levice. Takšnega ga je Meščeva Levica predstavila na predvolilnih zloženkah, ki smo jih dobili v nabiralnike.

Žižek in stekli psi Levice se ideološko redno navdušujejo nad najhujšimi zločinci nad lastnim prebivalstvom. Žižku ljubi Hugo Chávez je Venezuelo povsem uničil, njegovo delo pa nadaljuje njegov naslednik Nicolás Maduro, ki je državo pripeljal v bankrot in najhujšo možno bedo. Zaradi zavoženosti socializma, ki ga Žižek skupaj z Levico Sloveniji prodaja kot rešitev, ima Venezuela astronomsko 31.376,42-odstotno inflacijo (7. 6. 2018) – prav ste prebrali, več 30.000-odstotno inflacijo!!!

V Žižkovi idealni deželi Venezueli ljudje dobesedno umirajo od lakote in bede, saj pod pragom revščine živi osupljivih 87 odstotkov prebivalstva, torej večina! (Encovi 2017). Meščeva Levica se je pred volitvami oklicala za velikega borca proti revščini v Sloveniji, ki ima eno najnižjih stopenj revščine v EU, hkrati poslanca Levice, Miha Kordiš in Violeta Tomić, hodita na izobraževanje v Venezuelo. Vpliv njihovega ideologa Žižka jim zares škodi, sicer si za zgled za boj proti revščini ne bi vzeli ene najbolj obubožanih držav na svetu. Razen če Levica v novem mandatu Slovenije ne želi spremeniti v novo Venezuelo!

Meščev idol Žižek je kot alternativo slovenskemu kapitalizmu predlagal kitajski kapitalizem, ki velja za enega najbolj brutalnih sistemov na svetu. Meščeva Levica se je pred volitvami prodajala kot velika borka proti neenakosti, čeprav ima naša država eno najnižjih stopenj neenakosti v EU (Ginijev količnik 25), medtem ko je njihov ideolog Žižek kot alternativno slovenski ureditvi postavljal Kitajsko, ki ima eno najvišjih stopenj neenakosti na svetu (Ginijev količnik 42!). Po Žižkovih nasvetih bi Mesec Slovenijo spremenil v drugo Kitajsko in nas brutalno razslojil, stekli psi Levice pa bi prek medijev kakopak še naprej navdušeno lajali!

Žižek in z njim celotna falanga levih dominantnih medijev so se navduševali nad severnokorejskim diktatorjem Kim Džong Unom, ko so člani skupine Laibach lizali tla pred tem severnokorejskim klavcem. Očitno jih Kim Džong Un tako navdušuje, ker je po poročilih Human Rights Watch svojo državo spremenil v veliko taborišče, ker ubija celo lastne sorodnike in jih meče za malico psom. In kjer ljudje umirajo od lakote, ker jih Kim Džong Un hrani zgolj z butasto in krvoločno ideologijo. Ideološka poslastica za stekle pse Levice!

Sodelovanje Meščeve Levice v katerikoli vladi bi prineslo Sloveniji zaton demokracije in našo državo spet spremenilo v ekonomsko pogorišče, polno bankrotiranih podjetij in prezadolženih bank.

Žižkovi ideološki krvoločnosti ni ne konca ne kraja, saj je v ideološki zaslepljenosti celo javno pozval k uboju svetovnih voditeljev, tudi takratnega premierja Mira Cerarja. To je bil Žižkov odgovor na teroristični napad na Charlie Hebdo v Parizu. Njegovi stekli medijski psi ga za to seveda vse do danes niso obsodili. Hkrati so taisti stekli psi celo kritiko neumne Meščeve izjave, da je izvoz Ahilova peta Slovenije, označili za fašizem! Namesto da nenehno lovijo Zlovenijo, bi se morali pogledati v zrcalo in spoznati, da so sami največje ideološko zlo v tej državi. Niz Žižkovih škodljivih predlogov je neskončen, vendar ga stekli psi Levice kljub temu prodajajo kot nezmotljivega ideološkega boga te stranke.

Tudi drugi vplivni ideologi Meščeve Levice so grobarji Slovenije, zlasti Jože Mencinger, glavni ideolog bankrotiranega nacionalnega interesa. Meščev idol Mencinger se je spustil tako nizko, da je večkrat javno branil velekriminalca Bineta Kordeža. Še več, Mencinger v reviji Gospodarska gibanja, ki velja za Meščevo biblijo, redno objavlja članke o kriminalcu in propadlemu tajkunu Kordežu, ki je z menedžerskim odkupom uničil Merkur in najbolj simbolizira bankrot slovenskih podjetij in bank. Kordežev Merkur je pri vrhu seznama slabe banke z 260 milijoni bruto dolgov, sam Kordež pa je priznal kar 11 kaznivih dejanj!

Foto: Bobo

Kriminalec Kordež je heroj za Mencingerja, ki je heroj za Mesca. Zato bi z Meščevo Levico v novi vladi v Sloveniji znova dobili krila kordeži in njihovi angeli varuhi mencingerji, ki so glavni krivci za zadnjo hudo gospodarsko krizo, visoko brezposelnost in večmilijardno bančno luknjo. Poden novinarji kot Slavko Bobovnik pa bodo spet s Kordežem kolesarili po Sloveniji in mu delali ogabno medijsko propagando.

Žižek je Meščevo Levico označil za edini žarek upanja v parlamentu. Dejansko je ta stranka največje zlo na političnem prizorišču Slovenije. Edini resnični namen Levice je, da si državo in z njo vse nas vzamejo za talce svoje zavožene ideologije, ki jo kot evangelij širijo Žižek in stekli psi Levice. Sodelovanje Meščeve Levice v katerikoli vladi bi prineslo Sloveniji zaton demokracije in našo državo spet spremenilo v ekonomsko pogorišče, polno bankrotiranih podjetij in prezadolženih bank. Levica v vladi bi pomenila vojsko novih brezposelnih, lačnih in obubožanih državljanov, ki bi jih Mesec s svojimi dominantnimi mediji in ideologi po vzoru Kim Džong Una hranil s propagando, ne s hrano. Država pa bi bila spet posejana z nepokopanimi trupli, s katerimi se bodo hranili psi in ujede.