Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Kolumnisti

Jože Biščak: Evropa ne živi več tukaj

Deli na:
Jože Biščak: Evropa ne živi več tukaj

Avstrija: v vrtcu v Gradcu decembra 2014 odpovedo božično proslavo, ker zabava ni primerna za otroke muslimanskih staršev. Švedska: 14-letnemu Victorju Ahlbergu ravnatelj prepove, da bi se za šolsko fotografijo slikal z majico švedske nogometne reprezentance, saj nacionalni simboli spodbujajo rasizem. Anglija: krajevni svet v Islingtonu v severnem Londonu ne dovoli v šolah svinjine, ker je »spremljanje vsakega otroka vsak dan, da se pri hrani izogne svinjini, nepotreben strošek za proračun.« Nemčija: šola v Pockingu na Bavarskem obvesti starše, da otroci ne smejo več nositi razkrivajočih oblačil, da ne bi prišlo do »nesporazumov« z nastanjenimi muslimanskimi migranti, nastanjenimi v bližini. Francija: v predmestjih Marseilla v času molitve muslimani zasedejo ceste in povsem ustavijo promet. Slovenija: policija na zahtevo muslimanke odstrani Slovenca, ki imata napis »Evropa je krščanski kontinent«.

Prekleto! Kaj se dogaja? Je to toliko hvaljena politika multikulturalizma, integracije, solidarnosti z begunci? Hvala zanjo. Zavijte jo in mi jo odnesite izpred oči. Je nočem. Integracija tako različnih kultur ni možna. Je nemogoča. Vsaj taka in tako, kot se dogaja zdaj. Zlasti če sprejmemo islamsko integrativno tezo: muslimani bomo sprejeli zahodno tehnologijo, pritikline znanstvenega in socialnega napredka, vi, neverniki krščansko-judovskih korenin, boste v zameno sprejeli našo vero, kalifat. Ob pomoči evropskih uradnikov ter na podlagi dokumentov Strasbourške (1975) in Kairske (1990) deklaracije, Barcelonskega protokola (1995), zavez Mediteranske unije (2008) in sporazumov o stalnem predstavništvu OIC v Bruslju (2013), se dogaja natanko to. Evropejci prepuščamo svoj kontinent v roke muslimanov in islamofilskih janičarjev. Mirno gledamo, sprejemamo omejitve svobode, kdor se upre, je sovražnik človečnosti; muslimanska invazija naj bi bila pač pokora za Evropejce in njen kolonializem.

Štiri tisoč islamskih teroristov bo poslanih v Evropo, je obljubila Islamska država. In najmanj dva dogodka, o katerih medijski mainstream ni poročal, to potrjujeta. Na Kreti so policisti na ladji, kjer naj bi bila pomoč za begunce, odkrili 5.000 avtomatskih pušk in pol milijona nabojev, na španskem veleposlaništvu v Turčiji pa opozarjajo na okoli 1.400 neizpolnjenih potnih listov, ki so bili pred dnevi ukradeni v Siriji. Obstaja velika verjetnost, da so jih odkupili skrajneži, da bi s temi dokumenti pod lažnim imenom in pomešani med begunce zaprosili za azil. Nekatere so že identificirali, to vedo tudi slovenski varnostni organi. In številka, da je v Evropo že prišlo 800 teroristov, je tako lahko samo še večja, tudi oborožen konflikt kultur na evropskih tleh ni daleč. Še komu ni kaj jasno?