Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Kolumnisti

Kdo so pravi zločinci Barcelone

Deli na:
Kdo so pravi zločinci Barcelone

Foto: Primož Lavre

Tako je, ko ovce povabijo volkove na večerjo! Pa ne verjemite pravljici, da bo s porazom Islamske države terorizem izginil, saj je globlje, je v veri!

Pred tremi leti so ob nasilni izsiljeni migraciji trojka CEP (Cerar, Erjavec, Pahor), RTV Slovenija in drugi rumeni slovenski mediji, predstavniki inštitutov in fakultet, pa kvazi strokovnjaki za varnost, ki so jih RTV Slovenija in drugi vabili v studio, trdili, da bo prišlo do miroljubne in takojšnje integracije, da ne bo nobenega kriminala, in še posebej, da ne bo terorizma. Zdaj so vsi na te utopije in pravljice sprenevedajoče pozabili, sploh politiki in servilni novinarji pa si umivajo roke z molkom; češ ljudstvo ima spomin slabši od bukovega štora.

Meje so zdaj zaprte. S kančkom logike veš, da se humanitarstvu, če je to bilo humanitarstvo, mej ne zapira, saj bi to bil zločin. Če so bili trojka CEP humanitarci, so zdaj torej zločinci, ali pa so bili zločinci prej. Kot je na Facebooku zapisal Jože Ivanček: “Morilci so politiki, ki uvažajo morilce!” Dodajam: “Goljufe uvažajo goljufivi politiki!”

Nemčija je kot neutemeljene zavrnila že kar okrog 200.000 prošenj za azil, pa so zdaj nemška sodišča pred kolapsom, zasuta s pritožbami, ki začasno ustavijo postopek vračanja. Nenazadnje bi moralo biti vsem jasno, da je celotna pot iz Turčije ali od drugod čez morje odlično organizirana. Da ne moreš kar tako brez načrta, organizacije prepeljati milijonov. In da ti milijoni niso največji reveži, saj so morali plačati po tisoč in več evrov po glavi. Torej gre za goljufijo stoletja!

Trojka CEP je odprla slovenski koridor v EU za tihotapstvo ljudi, narkotikov in orožja ter posredno in neposredno spodbujala, razširjala delovanje mafij in jim omogočala velikanske zaslužke, Če nekoga napeljuješ na umor, mu omogočiš umor ali mu kako drugače pomagaš pri umoru, je zagrožena kazen pomagaču enaka kot pri storilcu umora.

Samo v prvi polovici leta je slovenska policija odkrila 2000 ilegalnih migrantov, jih polovico vrnila, v največih primerih Hrvaški.

Sodišče gospodov Cerarja, Erjavca, Pahorja ne bo obsodilo, četudi so s svojo politiko migracij sodgovorni za nekaj sto žrtev terorizma, klimo strahu, militarizacijo po Evropi (zdaj morajo potniki turističnih avtobusov na slovenski strani pri odhodu na Hrvaško celo z avtobusa), pa smrti samih migrantov v morju (vsaj 30.000 v zadnjih petih letih). Dokler spuščaš, prihajajo in umirajo, potem pa se ustvari dobro organiziran tihotapski koridor in prihajajo dalje.

Samo v prvi polovici leta je slovenska policija odkrila 2000 ilegalnih migrantov, jih polovico vrnila, v največih primerih Hrvaški. A je to kaplja v morje, sicer Avstrija ne bi zapirala meje s Slovenijo oziroma nanjo poslala kar vojsko. Morda slovenska policija odkrije vsakega petega ali desetega ilegalnega migranta, moramo pa se vprašati, ali ni tudi del slovenske policije morda v mafijski navezi, pa del birokracije in celo že politikov. Vsaj tako nekako je šlo pri mafiji v Italiji. Drugače proces ne deluje!

Zaslužki se selijo v druge oblike podzemlja, mreža podkupovanja policije, državnega aparata, politikov se širi. Sova je ‘bojda’ odkrila, da tudi slovenski državljani sodelujejo v transportih. Ne potrebuješ Sove, da to predvidiš in razumeš. Zato se pač trudiš, da z ničemer ne destabiliziraš države, ne počneš ničesar, kar bi šlo mafijam na roko, kot je bilo odprtje meje za ilegalne migracije in kvote.

Foto: Primož Lavre

Trojka CEP počne obratno. V Bruslju, Berlinu in Rimu se celo dogovarja za nove kvote. Premier Cerar in predsednik Pahor posredujeta pri prihodih turških in arabskih podjetij, svečano odpirata njihove prostore, ne da bi kdorkoli preveril, ali morda ne gre le za mafijski denar, mafijske postojanke, slamnata podjetja za krinko, za povezavo, pranje denarja Erdoganove družine ali morda celo Islamske države, kar naj bi počela Nova Ljubljanska banka vsaj za Iran oziroma zločinski iranski režim ajatol.

Ali ne gre torej za odpiranje novega koridorja, ko je prejšnji madžarski koridor iz Ukrajine in Balkana z ograjo neprepusten, ko so Italiji Francija, Švica in Avstrija takorekoč zaprli meje, ko španske in francoske ladje patruljirajo pred maroško in alžirsko obalo? In vendar je v Španijo v pol leta letos uspelo ilegalno iz Maroka priti vsaj 10.000 migrantom.

Torej Pahorjev koridor zamenjuje ali dopolnjuje prejšnje ustaljene. Nekako logično bi potem bilo pričakovati, da se bodo tudi v Sloveniji sčasoma zadeve odvijale podobno kot v Madridu, Marseillu, Parizu, Barceloni (geta, mafije, ‘no go’zone za policijo, kriminal, terorizem). Španska in francoska mesta so prepredena z maroško in alžirsko mafijo, ki razpečuje narkotike, saj je pogorje Atlas gojitelj konoplje oziroma Maroko in Alžirija glavna proizvajalca in izvoznika marihuane in hašiša v EU, Turčija in Turki pa so podobna zgodba v Nemčiji.

In boste v srednjeveških gotski in židovski četrti Barcelone ob znameniti promenadi Ramblas srečali na premnogem vogalu mladega Maročana ali Alžirca, ki prodaja droge ali ponuja dekleta. Mladce z drogami, v kriminalu, zaporih, brezposelne v getih, dezorientirane migrante potem zlahka izkoristi nasilna vera. Tako je, ko ovce povabijo volkove na večerjo! Pa ne verjemite pravljici, da bo s porazom Islamske države terorizem izginil, saj je globlje, je v veri!

V Barceloni naj bi po odkritjih varnostnih služb teroristi načrtovali tudi uporabo plina. Torej prihaja strupeni plin.

Z migracijo so italijanska, turška in lokalne mafije postale na Balkanu še bolj agresivne in povezane. Je trojka CEP zločinska, ko iz oaze miru ustvarja deželo kriminala, kaosa, mafij?! Človek, ki je odprl balkanski koridor, Pahorjev koridor, ki ga je zdaj skorajda nemogoče zapreti, saj so mafije bogatejše, bolje opremljene, inteligentnejše, bolje organizirane kot državna policija, birokracija, sodstvo, se zdaj poteguje še za en mandat predsednika. Zabavno!

Zanimivo, kako hitro ti ‘zločinci’ pošljejo brzojavke sožalja, solzave, kičaste, ljudem, za ljudi, ki so jih s svojimi dejanji iz ‘človekoljubja’ pomagali ubiti! V Barceloni naj bi po odkritjih varnostnih služb teroristi načrtovali tudi uporabo plina. Torej prihaja strupeni plin. Morda vam bo kak Macron ali Cerar v naslednjem govoru povedal, da je zadeva pod kontrolo, a se moramo navaditi na strupeni plin! Morda nas bodo tibetanski menihi učili, kako zadrževati dih!