Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Izjava dneva

Toda odhod Katarine Kresal ni bil njena »zadnja beseda«

Deli na:
Toda odhod Katarine Kresal ni bil njena »zadnja beseda«

Foto: Primož Lavre

Dr. Vinko Gorenak, nekdanji poslanec in minister

Nacionalna TV je začela predvajati serijo oddaj z naslovom »Zadnja beseda«. Gre za pogovorno oddajo o aktualnih družbenih zadevah. Tako kot mnoge druge oddaje nacionalne TV se me tudi ta ne bi niti dotaknila, niti je ne bi gledal, kaj šele omenjal v tem prispevku. Toda stalna komentatorka v tej oddaji je tudi Katarina Kresal, danes lastnica privatnega podjetja za reševanje sporov.

Že to bi moral biti za nacionalno TV izločitveni razlog, saj bo nacionalna TV z davkoplačevalskim denarjem očitno mesece in mesece delala brezplačno reklamo omenjeni dami. Če nacionalna TV ne vidi problema v tem, potem ji svetujem, da na enak način po enakih kriterijih v oddajo povabijo učiteljico rojeno v Nemčiji, sicer pa privatno lastnico cvetličarne iz Šiške v Ljubljani Tanjo Bizjan, ki je na zadnjih volitvah kandidirala na listi SDS za volitve v DZ. Zakaj pa ne?

Drug izločitveni razlog pa bi moralo biti dejstvo, da je Katarina Kresal popolnoma propadla političarka, ki je za seboj pustila v stečaju svojo stranko LDS, ki menda še danes ni poravnala svojih dolgov. Povsem nespodobno torej.  Toda vrnimo se k zgodovini Katarine Kresal...

Toda odhod Katarine Kresal ni bil njena »zadnja beseda«. Povsem razumem njeno privatno iniciativo, tudi ona ima vso pravico do dela. Tisto kar je obsojanja vredno je seveda njeno promoviranje na račun davkoplačevalcev.

VEČ NA BLOGU VINKA GORENAKA