Femme fatale: Snežana Vukmirović Odkrito.si

Slovo lepe slovenske športnice

krogla Svet24.si

Vse velike skrivnosti lepih magičnih krogel

tek Svet24.si

Pod drobnogledom: izbrati tek ali hojo?

Blaž Brodnjak Svet24.si

Skrivnostni sestanki pri Marjanu Šarcu

barva las Najstnica.si

Trend pričesk, ki vas bo navdušil

Tanja Žagar2_osebni arhiv Njena.si

Tanja Žagar: Toliko kot pečem od rojstva sinka, ...

indira ekic Njena.si

Toliko se je Indira 'zredila' po koncu šova

Izjava dneva

Podpiramo pošten in pokončen boj dr. Boštjana M. Zupančiča za nerojene deklice in dečke

Deli na:
Podpiramo pošten in pokončen boj dr. Boštjana M. Zupančiča za nerojene deklice in dečke

Foto: Primož Lavre

Stranka Glas za otroke in družine se je odzvala na medijske in politične pritiske na dr. Boštjana M. Zupančiča

Podpiramo pošten in pokončen boj dr. Boštjana M. Zupančiča za nerojene deklice in dečke, ki so najbolj nemočen in najbolj zatiran del človeštva, ki mu v zahodni civilizaciji, razen na Irskem in do neke mere na Poljskem, ni priznana niti najbolj temeljna pravica do življenja.

Podpiramo izjavo Boštjana M. Zupančiča, da je Simone Veil s tem, ko je kot francoska ministrica za zdravje na lažeh utemeljeno uzakonila končanje življenja nerojenih punčk in fantkov, s tem sprožila plaz po vsem svetu ter taķo posredno postala največja morilka vseh časov. Samo bolnišnice po svetu vsako leto končajo življenje več kot 40.0000.0000 nerojenih deklic in dečkov oz. več kot 125.000 vsak dan. Ocenjuje se, da je še vsaj trikrat toliko "kemičnih" končanj življenj nerojenih otrok z raznimi tabletkami.

Nesprejemljivo je, da mediji in vlada zato, ker je povedal resnico, Boštjana M. Zupančiča nestrpno javno blatijo in diskriminirajo, vlada pa ga, zaradi zavzemanja za človekove pravice, ne imenuje v odbor Organizacije združenih narodov za - človekove pravice.

Kako kruto! Da moraš v Sloveniji zato, da zasedaš položaj, zagovarjati in spodbujati splav oz. smrt nerojenih otrok! To se bo spremenilo. Po zmagi stranke Glas za otroke in družine bodo ljudje, ki spoštujejo življenje, družino in temeljne otrokove pravice s strani države spoštovani.

24KUL.SI