zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Izjava dneva

Miro Petek: Do poprave krivic je v Sloveniji upravičen le del populacije

Deli na:
Miro Petek: Do poprave krivic je v Sloveniji upravičen le del populacije

Miro Petek, novinar in politik: Premier Miro Cerar in notranja ministrica Vesna Györkös Žnidar bi lahko obudila primer Petek, ki sta ga Zdenka Cerar in Elizabeta Györkös ob sodni farsi pustili odprtega in nedokončanega ... Seveda ne Miro Cerar ne Vesna Györkös Žnidar pri svojem delu ne bosta skušala dokončati tistega, kar ni uspelo njunim materam. Cerarjeva vlada ima sama s sabo dovolj dela in ne bo posegala v preteklost, da bi skušala popraviti krivice.

Do poprave krivic je v Sloveniji upravičen le del populacije. Cerarjeva vlada ima že po nekaj tednih največ dela kar sama s sabo, saj ji je podpora padla na dobrih 20 odstotkov. Novo imenovani državni sekretar Jure Leben se je podpisoval kar z magistrom znanosti, kar seveda ni, Cerar se ob njegovem imenovanju ni potrudil niti toliko, da bi preveril njegovo zelo bližnjo preteklost in dogovarjanje z BMW za brezplačno uporabo teh prestižnih avtomobilov za nekatere funkcionarje. Seveda ob vezani trgovini, kar je lahko koruptivno dejanje. Iz Cerarjeve stranke je že izstopil dr. Bojan Dobovšek, ki je bil v času ustanavljanja te stranke Cerarjeva desna roka.

Dobovška cenim kot strokovnjaka s področja korupcije in organiziranega kriminala, in očitno se je prvi zavedel, da so Cerar, njegova stranka in vlada že ujetniki lobijev in starih omrežij, ki v Sloveniji vladajo iz ozadja. Na najvišja mesta mora Cerar že imenovati kadre propadle stranke Zares, in mesto državnega sekretarja v kabinetu vlade je dobil strokovno nadvse skromen Tadej Slapnik, bivši poslanec Zaresa. In ko sta mati Mira Cerarja in mati Vesne Györkös Žnidar s svojih pozicij preganjali kriminalno-gospodarsko podzemlje, pa njuna sin in hčerka sedita v koaliciji z ljudmi tipa Prikl.

slomedia.it http://www.slomedia.it/mati-in-sin-mati-in-hci