Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Šepet metulja, premiera (4) Njena.si

Kakšno vlogo ima v seriji Skrito v raju Alex ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Izjava dneva

Boštjan M. Turk: Vsako sredo pred pomembnimi volitvami transmisijske skupine iz ozadja lansirajo afero proti SDS

Deli na:
Boštjan M. Turk: Vsako sredo pred pomembnimi volitvami transmisijske skupine iz ozadja lansirajo afero proti SDS

Dr. Boštjan M. Turk, politični analitik in publicist: Najmočnejša politična skupina opozicije, stranka SDS, ne preživlja velikega petka, temveč veliko sredo. Vsako sredo pred pomembnimi volitvami namreč transmisijske skupine iz ozadja lansirajo »gromozansko« témo, ki ima namen moralno pohabljati stranko, njenega predsednika ali najbolj izpostavljenega človeka na trenutni listi.

V sredo prvega tedna v septembru 2008 se je rodila Patria. 30. novembra 2011 je RTV SLO »odkrila«, da naj bi predsednik SDS na nenavaden način odplačeval kredite za stanovanje. Volitve so bile v nedeljo, 4. decembra. V sredo, 21. maja 2014, so mediji »razodeli«, da naj bi Janez Janša z NKBM za več desetmilijonsko vrednost kupoval zemljišča na Hrvaškem. Evropske volitve so bile 25. maja. V sredo, 4. junija 2014, je spet priletelo »razkritje«, da naj bi arhivi skrivali mučno gradivo za Barbaro Brezigar, tudi dejavno članico Zbora za republiko. Delovala naj bi leta 1987, ko naj bi med drugim »bdela« nad dejavnostjo Viktorja Blažiča. Kdor le malo pozna Blažičevo delo, ve, da se v njem – preganjanje represivnega aparata leta 1987 je popisal do potankosti – ne pojavi nikakršna sled za nič, kar bi dišalo po tožilstvu. Udba ga je tedaj zgolj »preizkušala«, za to pa pooblastila Draga Isajlovića (vse je popisano v Blažičevi knjigi Svinčena leta). A razstrelivo ekrazit  z največjo jedrsko močjo šele prihaja: razneslo ga bo v sredo, 9. julija 2014. Predčasne parlamentarne volitve bodo namreč štiri dni kasneje.

CELOTNA KOLUMNA BOŠTJANA M. TURKA V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN APLIKACIJI TRAFIKA ZA TABLIČNE RAČUNALNIKE IN PAMETNE TELEFONE