Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Izjava dneva

Borut Pahor je igral fasado in pustil, da so tovariši v ozadju pod to kuliso vladali in ubijali

Deli na:
Borut Pahor je igral fasado in pustil, da so tovariši v ozadju pod to kuliso vladali in ubijali

Janez Janša - Foto: Primož Lavre

Janez Janša, predsednik SDS

Borut je živel, delal vtis, igral fasado in pustil, da so tovariši v ozadju pod to kuliso vladali in ubijali. Medijsko, sodno, fizično...

Borut Pahor je vseskozi glasno zagovarjal človekove pravice in vladavino prava. Hkrati pa je mirno dopustil, da so se te drastično kršile in da se je slovensko pravosodje v času njegove vlade dokončno spremenilo v farso... 

Medtem ko se je Borut Pahor doma in v Bruslju zavzemal za spoštovanje mednarodnega prava in mednarodnih pogodb, so v največji državni banki NLB leta 2009 in 2010 nezakonito oprali 1000 (tisoč) milijonov oziroma celo milijardo evrov Iranskega denarja, s katerim je ta država kljub trojnim mednarodnim sankcijam nabavljala sredstva za izdelavo jedrskega in kemičnega orožje ter plačevala svoje agente in vohune, ki so pri teh »podvigih« sodelovali.

Če bo Borut Pahor zaradi popolnega medijskega spregleda njegove odgovornosti za največji kriminal v zgodovini samostojne Slovenije izvoljen tudi v drugi mandat, Slovenijo čaka nekaj podobnega, kar je Avstrija doživljala zadnja leta predsednikovanja Kurta Waldheima, ko je bila pred svetom odkrita njegova medvojna SS preteklost.

IranNLBgate je namreč kriminal in škandal takšnih razsežnosti, dokazi zanj pa tako trdni, da je bilo poročilo Logarjeve komisije v DZ sprejeto soglasno, kar se je zgodilo prvič v zgodovini Slovenije.

Preproge Foruma 21 so kljub ogromnim finančnim in propagandnim virom premajhne za njegovo prikritje pred svetom. O tem kriminalu poročajo po vsem Zahodu, 22. novembra bo o njem razpravljal PANA odbor Evropskega parlamenta, šokirana sta Olaf in Europol, tajne službe prizadetih in ogroženih držav izvajajo obsežne preiskave.

CELOTNI ZAPIS NA FB STRANI JANEZA JANŠE