kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Zanikal odnose z mladoletnico

Deli na:

Italijanski premier Silvio Berlusconi je danes zagotovil, da bi takoj odstopil, če bi imel "pikantne odnose z mladoletnico", pri svojih otrocih pa prisegel, da govori resnico, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Italijanski premier Silvio Berlusconi je danes zagotovil, da bi takoj odstopil, če bi imel "pikantne odnose z mladoletnico", pri svojih otrocih pa prisegel, da govori resnico, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

"Odgovoril sem na edino vprašanje, ki me ga lahko vsakdo vpraša: premier, ali ste imeli pikantne oziroma več kot pikantne odnose z mladoletnico. Moj odgovor je nikakor ne," je dejal Berlusconi. "Prisegel sem pri svojih otrocih, rekel pa sem tudi, da če bi to bilo res, bi takoj odstopil," je še dejal premier novinarjem.

72-letni Berlusconi je v zadnjem času pod pritiskom, da pojasni svoj odnos z 18-letno Noemi Letizia, ki je v središču afere, potem ko je njegova druga soproga Veronica Lario vložila zahtevo za razvezo.

Berlusconi vztraja, da je Letizio spoznal prek njenih staršev, medtem ko njen bivši fant trdi, da je stik z njo lani neposredno vzpostavil sam. Za dnevnik La Repubblica je v nedeljo še povedal, da je bila Letizia med starletami, fotografije katerih je Berlusconiju na delovni mizi pustil vodja ene od njegovih televizijskih hiš.

Premieru je danes v bran prvič javno stopilo tudi njegovih pet otrok. Odzvali so se predvsem na izjavo vodje opozicije Daria Franceschinija, ki je v sredo na predvolilnem zborovanju pred evropskimi volitvami navzočim postavil retorično vprašanje, ali bi Berlusconiju dovolili, da vzgaja njihove otroke. Za Berlusconijeve otroke je takšno vprašanje žaljivo.