Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Šepet metulja, premiera (4) Njena.si

Kakšno vlogo ima v seriji Skrito v raju Alex ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

(VIDEO) Migranti v Kölnu uporabili strelno orožje, nova grozljiva pričevanja žrtev

Deli na:
(VIDEO) Migranti v Kölnu uporabili strelno orožje, nova grozljiva pričevanja žrtev

Foto: Print Screen/You Tube

V javnost počasi prihajajo vse bolj grozljivi posnetki in pričevanja silvestrskega migrantskega divjanja v Kölnu. Ker policija še vedno blokira informacije, žrtve spolnega nadlegovanja in ropanja kar same navežejo stik z mediji, da bi jim zaupale svoje zgodbe. Selena, 26-letna svetlolasa žrtev, je za televizijski kanal SWR Fernsehen dejala, da so jih arabski in afriški migranti imeli za svežo meso iz trgovine. Novi posnetki tudi kažejo, da so bili migranti oboroženi s strelnim orožjem.

Selena se je znašla sredi več kot 100 migrantov, ki so jo obkolili. Njo in prijateljico so imeli za sveže meso iz trgovine. »Njihove roke so bile povsod. Dotikale so se naših zadnjih in drugih delov telesa. Nikoli v življenju me ni bilo tako strah,« je povedala. Ko so zaprosili, naj opiše svoje napadalce, je dejala, da so govorili arabsko. Ko je kričala in jih v nemščini prosila, so se ji izprijeni migranti smejali.

Selena je odločno zavrnila tudi prepričanje policije, ki zdaj trdi, da so migranti ženske in dekleta spolno nadlegovali zgolj zato, da so jih lahko oropali dragocenosti in mobilnih telefonov. »Rop zagotovo ni bil namen njihovih napadov. (…) Ponižati so nas želeli, nam vzeti dostojanstvo,« je prepričana Selena.

Na družbenih omrežjih je zaokrožil tudi posnetek, na katerem se vidi, da so bili nekateri migranti oboroženi. Streljali so v zrak. Resničnost posnetka, policija sicer še ni potrdila, se pa sklada s pričevanjem novega nemškega junaka, varnostnika Ivana Jurčevića, ki je pred napadalci ubranil dve domačinki in dejal, da so migranti tudi streljali. Do zdaj je policija namreč trdila, da so migranti pač na silvestrovo uporabljali samo pirotehnična sredstva, ne pa tudi orožja.