sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Tako govori pravi predsednik: Migranti, niste dobrodošli!

Deli na:
Tako govori pravi predsednik: Migranti, niste dobrodošli!

Foto: Bobo

Predsednik Miloš Zeman (na fotografiji desno) je včeraj na obletnici tako imenovane »Žametne revolucije«, s katero so Čehi leta 1989 pometli s komunisti, dejal, da državi ne bo nihče ukazoval, kaj lahko in kaj ne. Vzel je v bran svobodo govora, češ da ima vsakdo pravico povedati, kaj misli. Zeman je migrantom že večkrat jasno sporočil, da na Češkem niso dobrodošli.

Na včerajšnji shod ob obletnici »Žametne revolucije« je češkega predsednika Miloša Zemana, ki se je že večkrat javno izrekel proti množičnim migracijam, povabila organizacija »Blok proti islamu«. Kot pravi predsednik svojega naroda se je povabilu odzval in tudi nagovoril množico. Posebej je poudaril svobodo govora, ki se ji Čehi ne bodo odpovedali. Po njegovo je nesprejemljivo, da se ljudi, ki nasprotujejo migrantom in islamizaciji, označi za ekstremiste, ksenofobe, islamofobe, rasiste in fašiste ter ob vzklikih »Živel Zeman« požel aplavz, je poročal Radio Praga. Zeman je obtožil mainstream medije za »masiranje« migrantske krize. In dejal: »Jaz sem predsednik naroda, ne pa predsednik medijev«.

Nedavno smo poročali, da Čehi vsakega migranta, ki ilegalno prestopi meje, obravnavajo kor storilca kaznivega dejanja. Strpajo ga za tri mesece v zapor, nato ga deportirajo. S takim doslednim izvajanjem zakonodaje Čehi za zdaj z migranti nimajo težav. Še več. Migranti se države izogibajo, saj vedo, da na Češkem oblasti ne pustijo, da bi kršili zakonodajo in da jih bodo obravnavali kot vsakega drugega. Čehi pač vedo, da to sploh niso begunci, še ekonomski migranti ne. Kar je najbolj pomembno, se je predsednik Zeman zavzel za svoje državljane, ne za tujce, ki bi v državo lahko prinesli tujo kulturo z za Evropo nesprejemljivimi običaji, kot je izvajanje šeriata, med katerimi je kaznovanje žensk s posilstvom za muslimane povsem običajna praksa.

»Blok proti islamu« je sicer organizacija, ki se bori proti islamizaciji Evrope in Češke. Znani so po akciji, ko so po Pragi postavili kipe žensk oblite s krvjo in odete v islamska oblačila. Tako so opozorili na muslimansko prakso kamenjanja žensk. Na kipih so bili napisi: »Noseča po posilstvu« in »Ona je nezvesta«. Povsod so nalepili tudi plakate, na katerem je prečrtana slika džamije.