pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Po smrti zaročenke Micka Jaggerja so Stonesi odpovedali turnejo

Deli na:
Po smrti zaročenke Micka Jaggerja so Stonesi odpovedali turnejo

Foto: Reuters

Skupina The Rolling Stones je včeraj odpovedala nadaljevanje turneje v Avstraliji in na Novi Zelandiji po domnevnem samomoru zaročenke 70-letnega Micka Jaggerja, ki še vedno ne more dojeti, da 49-letne modne oblikovalke ni več med živimi. Ameriški in britanski mediji pa poročajo, da je bila L'Wren Scott močno zadolžena.

Njeno truplo so našli v ponedeljek v njenem stanovanju v New Yorku in čeprav policija sumi samomor, pa so okoliščine hudo bizarne. Kar 193 centimetrov visoka nekdanja manekenka naj bi se obesila s svojim šalom na kljuko od vrat. Gre namreč ne samo za močno nenavaden način samomora, ampak tudi težko izvedljivega.

Jagger je iz Avstralije sporočil, da še vedno ne more dojeti, da je njegova ljubimka in prijateljica končala svoje življenje na tako tragičen način. "Skupaj sva preživela veliko čudovitih let," je sporočil Jagger in med drugim dodal, da jo ne bo nikoli pozabil.

Njegova skupina je nato sporočila, da so za nedoločen čas preložili nadaljevanje turneje v Avstraliji in na Novi Zelandiji ter prosili oboževalce za razumevanje v teh težkih časih.



Dodali so, da bodo koncerte v Perthu, kjer naj bi v sredo začeli avstralsko turnejo, ter v mestih Adelaide, Sydney, Melbourne, Brisbane in Auckland izvedli kasneje. Tiste, ki so kupili karte, so pozvali, naj jih prihranijo za nove datume. Sprva so včeraj odpovedali samo koncert v Perthu, nato pa še celo turnejo.

Televizija CNN na svoji spletni strani medtem poroča, da je bilo podjetje Scottove LS Fashion registrirano v Londonu in je bilo do konca leta 2012 globoko zadolženo. Dolga naj bi bilo za 7,6 milijona dolarjev. CNN navaja mnenje britanskega časopisja, da je bilo Scottovi zaradi tega zelo nerodno in ni hotela prositi za pomoč.

Policijska preiskava v New Yorku še traja in mrliški oglednik še ni izdal uradnega potrdila o vzroku smrti. Na telesu pokojne ni bilo znamenj nasilja, obenem pa niso našli niti poslovilnega pisma.