Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Britanska zvezda

Deli na:

Škotinja Susan Boyle, ki je z izjemnim glasom nedavno osupnila žirijo šova talentov na britanski televiziji in obiskovalce spletnega portala YouTube, je znova presenetila. Tokrat s spremembo pričeske in stila, ki je iz staromodne 47-letnice naredila stilsko in modno oblečeno žensko.

Škotinja Susan Boyle, ki je z izjemnim glasom nedavno osupnila žirijo šova talentov na britanski televiziji in obiskovalce spletnega portala YouTube, je znova presenetila. Tokrat s spremembo pričeske in stila, ki je iz staromodne 47-letnice naredila stilsko in modno oblečeno žensko.

Sprememba je očitna. Staromodne ženske s sivečimi, skodranimi lasmi in obilnim podbradkom, ki se je šalila, da je ni še nikoli nihče poljubil, ni več. Zamenjala jo je stilsko urejena gospa z novo pričesko in v moderni usnjeni jakni. Tudi njene temne in neurejene obrvi so bil deležne oblikovanja in barvanja, poroča ameriška tiskovna agencija AP.

Medtem ko nekateri trdijo, da ima Boylova, ki je po izjemnem nastopu na šovu "Britain's Got Talent" (Britanija ima talent) postala prava senzacija, pravico, da popravi svoj staromoden videz, pa so drugi mnenja, da lahko izgubi svojo pristnost, če bo šla v spremembah predaleč, še piše AP.

Staromodna 47-letna Škotinja, ki ni nikoli imela fanta, je postala senzacija na spletnem portalu YouTube. Dobrodelna delavka je konec tedna nastopila v šovu talentov na britanski televiziji in s svojim glasom popolnoma osupnila žirijo in občinstvo, nato pa navdušila še obiskovalce svetovnega spleta.

Brezposelna Škotinja Susan Boyle je ob prihodu na oder šova britanske televizije ITV "Britain's Got Talent" (Britanija ima talent) s svojim staromodnim izgledom povzročila hihitanje, ko pa je začela peti pesem z naslovom "I Dreamed A Dream" iz muzikala "Les Miserables", je tričlanska žirija skupaj z občinstvom od presenečenja ostala odprtih ust. Očitno pa je navdušila tudi obiskovalce svetovnega spleta, saj je posnetek njenega nastopa na YouTube doslej zabeležil že več kot 11 milijonov klikov.

"Brez dvoma je to največje presenečenje v treh letih tega šova," je nastop Boylove komentiral član žirije Piers Morgan, ob tem pa je priznal, da so se Škotinji pred njenim nastopom vsi smejali. "Zdaj se nihče ne smeji. Vzelo nam je sapo," je dodal. Boylova, ki prihaja iz škotskega West Lothiana in pravi, da ni bila še nikoli na zmenku oz. je ni še nihče nikoli poljubil, ima sedaj največ možnosti za zmago na šovu.

Video na spodnji povezavi: