stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Aretirani George Clooney se je v zaporu predstavil z »Brad Pitt«

Deli na:

Ameriški filmski zvezdnik George Clooney ima očitno smisel za humor. Ko so ga v petek prijeli med protesti pred sudanskim veleposlaništvom v Washingtonu, je namreč skušal odgovornost prevaliti na svojega igralskega kolega Brada Pitta, poroča ameriška televizija Access Hollywood.

Izvršni direktor organizacije Jewish World Watch Fred Kruger, ki so ga med protestom prav tako prijeli, s Clooneyjem pa sta si delila zaporniško celico, je razkril, kako je bilo tam. Kot je povedal, je Clooney tistih nekaj ur, kolikor so bili zaprti, obdržal svoj smisel za humor.

"Poskrbel je za sproščenost. Ves čas nas je zabaval. Ko so nas pripadniki tajne službe vprašali za imena, pa jih je skušal prepričati, da je on Brad Pitt," je povedal Kruger, kot povzema hrvaška tiskovna agencija Hina.

Po Krugerjevih besedah pa je bil Clooney še kako resen, ko je šlo za vprašanje humanitarne krize v Sudanu. "Njegovo poznavanje tamkajšnjih razmer je ogromno," je povedal.

Clonneyja in ostale, ki so protestirali pred sudanskim veleposlaništvom, so po nekaj urah po plačilu kazni v višini stotih dolarjev izpustili.