bik Svet24.si

Od večne zvestobe do hude trme: Biki v sebi ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

F296REFERENDUM04Z Necenzurirano

Če smo na referendumu odločali o RTV, pa dajmo ...

ivan zidar grob pl Reporter.si

Skrivni zaklad Ivana Zidarja: razkrivamo ...

xavi Ekipa24.si

Ogorčenje pri Barceloni še pred el clasicom! ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Aretirani George Clooney se je v zaporu predstavil z »Brad Pitt«

Deli na:

Ameriški filmski zvezdnik George Clooney ima očitno smisel za humor. Ko so ga v petek prijeli med protesti pred sudanskim veleposlaništvom v Washingtonu, je namreč skušal odgovornost prevaliti na svojega igralskega kolega Brada Pitta, poroča ameriška televizija Access Hollywood.

Izvršni direktor organizacije Jewish World Watch Fred Kruger, ki so ga med protestom prav tako prijeli, s Clooneyjem pa sta si delila zaporniško celico, je razkril, kako je bilo tam. Kot je povedal, je Clooney tistih nekaj ur, kolikor so bili zaprti, obdržal svoj smisel za humor.

"Poskrbel je za sproščenost. Ves čas nas je zabaval. Ko so nas pripadniki tajne službe vprašali za imena, pa jih je skušal prepričati, da je on Brad Pitt," je povedal Kruger, kot povzema hrvaška tiskovna agencija Hina.

Po Krugerjevih besedah pa je bil Clooney še kako resen, ko je šlo za vprašanje humanitarne krize v Sudanu. "Njegovo poznavanje tamkajšnjih razmer je ogromno," je povedal.

Clonneyja in ostale, ki so protestirali pred sudanskim veleposlaništvom, so po nekaj urah po plačilu kazni v višini stotih dolarjev izpustili.