severa gjurin 1 Svet24.si

Družinska sreča Severe Gjurin

Meghran Princ Harry Svet24.si

Zaskrbljeni princ Harry razkril, zakaj ne bo ...

907452_099_liitjska Necenzurirano

Revizorka, ki je poslušala le glavna osumljenca ...

tanja frantar igor zabret Reporter.si

Skoraj 28 milijonov evrov poslov pod Golobovo ...

riera pm Ekipa24.si

Nora informacija! Albert Riera blizu vrnitve v ...

Matej Zemljič Revija Stop

Matej Zemljič: Kampiral sem včasih, in to zelo ...

825117_f103tenis_koper03t Ekipa24.si

Joj, kaj se je zgodilo Oblakovi izbranki: Olga ...

Svet

Aretirani George Clooney se je v zaporu predstavil z »Brad Pitt«

Deli na:

Ameriški filmski zvezdnik George Clooney ima očitno smisel za humor. Ko so ga v petek prijeli med protesti pred sudanskim veleposlaništvom v Washingtonu, je namreč skušal odgovornost prevaliti na svojega igralskega kolega Brada Pitta, poroča ameriška televizija Access Hollywood.

Izvršni direktor organizacije Jewish World Watch Fred Kruger, ki so ga med protestom prav tako prijeli, s Clooneyjem pa sta si delila zaporniško celico, je razkril, kako je bilo tam. Kot je povedal, je Clooney tistih nekaj ur, kolikor so bili zaprti, obdržal svoj smisel za humor.

"Poskrbel je za sproščenost. Ves čas nas je zabaval. Ko so nas pripadniki tajne službe vprašali za imena, pa jih je skušal prepričati, da je on Brad Pitt," je povedal Kruger, kot povzema hrvaška tiskovna agencija Hina.

Po Krugerjevih besedah pa je bil Clooney še kako resen, ko je šlo za vprašanje humanitarne krize v Sudanu. "Njegovo poznavanje tamkajšnjih razmer je ogromno," je povedal.

Clonneyja in ostale, ki so protestirali pred sudanskim veleposlaništvom, so po nekaj urah po plačilu kazni v višini stotih dolarjev izpustili.