zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

slovenija hokej iihf Ekipa24.si

Cilj izpolnjen! Slovenija se je spet vrnila med ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Violeta Bulc, speči agent Gregorja Golobiča

Deli na:
Violeta Bulc, speči agent Gregorja Golobiča

Kdo je v resnici Violeta Bulc, doslej predstavljena kot inovatorka, podjetnica in športnica, dokler ob kandidaturi za evropsko poslanko ni zaslovela kot šamanka, ki hodi po žerjavici? Ob vsem tem nikogar več ne zanima, da so bili vsi njeni karierni preskoki ves čas skrbno načrtovani. Morda daleč najbolj leta 2011, ko naj bi kot »speči agent« Gregorja Golobiča celo postala predsednica vlade?

V članku z naslovom Ministrica je vrgla kopje do Bruslja, objavljenem v Nedeljskem Dnevniku (15. oktobra 2014), ediciji časopisne hiše Dnevnik, kjer tudi sicer že več let zapovrstjo skrbijo za osebno promocijo Violete Bulc, hkrati za programe njenega podjetja Vibacom, smo med drugim izvedeli, kako zelo jo je izoblikoval šport. V njem se je potrdila kot slovenska prvakinja v metu kopja ter kot članica nekdanje jugoslovanske košarkarske reprezentance. O tem, kdo vse je Violeto Bulc spremljal na njenih športnih, študijskih in poklicnih poteh, ni mogoče izvedeti. Ko je v javnosti postala prepoznavna najprej kot ministrica (brez listnice) v vladi Mira Cerarja in zdaj še kot kandidatka za evropsko komisarko, bi bilo prav, da bi izvedeli tudi o vseh tistih, ki so ji utirali politično pot.

V TISKANI IZDAJI IN V TRAFIKI ZA TABLIČNE RAČUNALNIKE VEČ O POSLOVNIH VEZEH VIOLETE BULC S ČLANI FORUMA 21; O DOMA IN V TUJINI RAZPREDENEM OMREŽJU BULČEVE; O NJENIH POZABLJENIH GREHIH IN SKORAJ NEVERJETNEM VZPONU ZNOTRAJ STRANKE SMC; O NJENEM NAVDUŠENJU NAD PRETOKOM ENERGIJ IN KAJ O BULČEVI PRAVIJO SOSEDJE IN ZNANCI.