20240418_125151 Svet24.si

Ugledni voditelj Deutsche Welle o dvigu skrajne ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032 Necenzurirano

Kaj bivši prvi mož Darsa pravi o sodelovanju z ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Pik je nekoliko bolj boleč od domačega sršena .. Odkrito.si

Invazija azijskih sršenov v Evropi

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Viktor Jeklinovi

Deli na:

V Cankarjevem domu v Ljubljani so v soboto zvečer podelili viktorje 2008 - slovenska priznanja na področju medijev in popularne kulture. Viktorja za življenjsko delo je prejela nekdanja novinarka in urednica Bernarda Jeklin.

V Cankarjevem domu v Ljubljani so v soboto zvečer podelili viktorje 2008 - slovenska priznanja na področju medijev in popularne kulture. Viktorja za življenjsko delo je prejela nekdanja novinarka in urednica Bernarda Jeklin.

Viktorja za posebne dosežke sta prejela informativna oddaja Svet na Kanalu A in gledališki režiser Tomaž Pandur.

Viktorja popularnosti med televizijskimi osebnostmi je dobil Jurij Zrnec, med radijskimi osebnostmi pa Andrej Karoli. Viktorja za radijsko postajo je prejel Radio Center.

Viktorja za televizijsko oddaja je dobila oddaja As ti tud not padu?!, medtem ko je viktorja za lokalno, regionalno ali kabelsko televizijsko postajo dobila Golica TV. Viktor popularnosti za glasbenega izvajalca je prišel v roke Marku Vozlju.

Strokovnega viktorja za informativno televizijsko oddajo je prejela oddaja 24 ur, viktorja za voditelje informativnih oddaj je dobil Marcel Štefančič Jr. Viktorja za zabavno televizijsko oddajo je prejela oddaja As ti tud not padu?!, za voditelja zabavne televizijske oddaje pa Jurij Zrnec. Strokovni viktor za obetavno medijsko osebnost je prišel v roke Klemna Slakonje.

Strokovni viktor za dokumentarno oddajo je dobila oddaja Fabiani: Plečnik (scenarist, režiser in montažer Amir Muratović). Viktorja za igrano televizijsko oddajo ali televizijski film je prejel Vampir z Gorjancev, medtem ko je za viktorja za otroško in mladinsko televizijsko oddajo prejela Enajsta šola.

Nagrade se vsebinsko delijo na strokovne viktorje, ki jih izbirajo člani Akademije Viktor, in viktorje popularnosti, ki jih izberejo bralci revije Stop. Prireditev sta vodila Slon in Sadež.