Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Vasletova pisma s fronte: Evolucija Jankovićeve Pozitivne Slovenije

Deli na:

"Zorana Jankovića lahko izkrcate na Antarktiki in bo s pingvini ustvaril pogoje za razvoj in boljše življenje. ( pingvin Gašper Gašper o vrhovnem pingvinu Zokiju)

Zoran Janković nam že vseskozi dokazuje, da je človek evolucije – se pravi bitje, ki se razvija v skladu z darvinističnim naukom! Ta pravi, da je tako rekoč iz nič potom evolucije nastalo življenje, ko pa je primat-opica kasneje splezala z drevesa – eni pravijo, da je po nesreči padla – in se postavila na zadnje noge ter je pa po evoluciji nastal človek.

Tudi življenjska biografija Zorana Jankovića je podobna: iz nič je naredil imperij, ki je – kot poročajo – trenutno v hudih finančnih težavah in škripcih, a s pomočjo ekonomistične evolucije tipa Mencinger, Mramor in Tajnikar se tudi ta minus na transakcijskem računu in v družinskih firmah lahko spremeni v plus.

Vmes je evolucijsko tudi padel – ne iz drevesa, ampak iz Mercatorja neposredno v politiko. Postal je župan Ljubljane, kar bi Darwin utemeljil kot naravni izbor, čeprav so to zakrivili volivci. Kar je evolucijsko primerljivo z vlogo paramecijev pri prevladi primatov na planetu.

V boju za obstanek je Janković kasneje s pomočjo zunanjih dražljajev (ki spreminjajo značilnosti določene vrste) Milana Kučana, Janeza Stanovnika, Franceta Bučarja in drugih iz znane magistralne procesije, evoluiral v kandidata za predsednika vlade. Takrat je spet iz nič nastala stranka Pozitivna Slovenija Zorana Jankovića, v katero so se zlile posamezne vrste človečnjakinj in človečnjakov, ki – razen biti zraven – niso imeli nobenih drugih skupnih točk. Z evolucijo pa se delajo čudeži in tudi ta različnost v različnosti je postala istost v istosti. Zoran Janković pa je v skladu s teorijo darvinizma primatus unikum, se pravi vodilni primat, postal označevalec svojega političnega teritorija. Iz katerega je neusmiljeno izrinil konkurenta Boruta Pahorja, ki je do tedaj na evolucijski levici predstavljal alfa samca. To je bilo nekaj podobnega kot takrat, ko je ledena doba uničila dinozavre.

Janković pa je pozitivno evolucijo kmalu zamenjal za obratno sorazmerne biološke procese! Ko je bil politično tako rekoč že učlovečen - kar je predstavljalo njegovo znano geslo Zoran DELA, delo pa je v evoluciji iz opice naredilo mislečega človeka – ko je imel v skladu s teorijo o izboru vrst in zmagi ter preživetju najmočnejšega vse, je iz tega naredil nič.

Pri tem so mu biologistično pomagali člani njegove evoluirane, a ne dovolj razvite vrste homo politicusa, ki so bili pijani od zmagoslavja, ko so bile gostilne še zaprte. To je povedano simbolično seveda.

Potem je Jankovićeva evolucijska pot popolnoma izgubila ustrezno darvinistično orientacijo.

Človek je najprej pobegnil iz parlamenta, ker je bil prepričan (in je še), da demokracija onemogoča razvoj njegove vrste. Vrnil se je na  začetno evolucijsko stopnjo, kar pa se je pokazalo za fatalno: iz močne nad vrste nad homo politicusa je z retrogradnim procesom s svojimi pristal na severnem tečaju. Človek politik se je spremenil v pingvina, njegova stranka pa v Pingvinsko stranko (PS).

Marksistično gledano to sicer pomeni nekaj evolucijsko nazadnjaškega, a tudi nevarnega – zamrzovalni pingvini proti slovenski pomladi! Odgovora na to dilemo še ni, Darwin pa je tudi mrtev.

p.s.

V skladu z Jankovićevo doktrino evolucije so pingvini po novem na Severnem tečaju.