stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

V Reporterju št. 25

Deli na:

V novi številki Reporterja ekskluzivno objavljamo dokumente o bogato plačanem lobiranju Bogdana Biščaka, nekdaj funkcionarja LDS, zdaj desne roke Gregorja Golobiča. V času dveh Drnovškovih vlad so cvetele Biščakove lobistične rože, saj je ta za lobiranje pri predstavnikih države za podjetje Emono Obala dve leti prejemal bogata plačila. V Reporterju razkrivamo, zakaj je Ljubljančanka Herica Kumer poslanki Zares Majdi Širca, ki se omenja kot možna nova ministrica za kulturo, po pošti v paketu poslala mrtvo podgano, pošiljki pa priložila kopijo treh strani knjige Georgea Orwella 1984, v kateri slavni pisatelj piše o podgani. Kumrovo je takoj obiskala policija, na njenem domu pa se je konec minulega tedna oglasila tudi poslanka Majda Širca. Objavljamo tudi intervjuje s politologom dr. Bogomilom Ferfilo - o predsedniških volitvah v ZDA, z raziskovalko dr. Petro Kocbek se je novinarka Reporterja pogovarjala o uporabi nanotehnologije v farmaciji, na straneh Reporterja pa najdete tudi intervju z alpsko smučarko Tino Maze. Novinarji Reporterja smo opravili tudi analizo cen osnovnih življenjskih potrebščin v treh največjih slovenskih trgovskih verigah in pri tem ugotovili, da trgovci odirajo kupce in na njihov račun ustvarjajo velike profite. Več v tiskani izdaji.

V novi številki Reporterja ekskluzivno objavljamo dokumente o bogato plačanem lobiranju Bogdana Biščaka, nekdaj funkcionarja LDS, zdaj desne roke Gregorja Golobiča. V času dveh Drnovškovih vlad so cvetele Biščakove lobistične rože, saj je ta za lobiranje pri predstavnikih države za podjetje Emono Obala dve leti prejemal bogata plačila.

V Reporterju razkrivamo, zakaj je Ljubljančanka Herica Kumer poslanki Zares Majdi Širca, ki se omenja kot možna nova ministrica za kulturo, po pošti v paketu poslala mrtvo podgano, pošiljki pa priložila kopijo treh strani knjige Georgea Orwella 1984, v kateri slavni pisatelj piše o podgani. Kumrovo je takoj obiskala policija, na njenem domu pa se je konec minulega tedna oglasila tudi poslanka Majda Širca.

Objavljamo tudi intervjuje s politologom dr. Bogomilom Ferfilo - o predsedniških volitvah v ZDA, z raziskovalko dr. Petro Kocbek se je novinarka Reporterja pogovarjala o uporabi nanotehnologije v farmaciji, na straneh Reporterja pa najdete tudi intervju z alpsko smučarko Tino Maze.

Novinarji Reporterja smo opravili tudi analizo cen osnovnih življenjskih potrebščin v treh največjih slovenskih trgovskih verigah in pri tem ugotovili, da trgovci odirajo kupce in na njihov račun ustvarjajo velike profite.

Več v tiskani izdaji.