pia filipcic 1 Odkrito.si

Znana Slovenka s hudo poškodbo glave

andrew freund Svet24.si

Našli pogrešanega 5-letnika. V plastiko ovito ...

Svetlobni delavci Petisvet.si

Čigav prihod napoveduje stara prerokba?!

nesreča, avtocesta bošnjaci Svet24.si

Voznik avta z ljubljanskimi tablicami zaspal in ...

Nataša Bekvalac Svet24.si

Brutalno pretepel srbsko pevko in dobil 8 mesecev ...

tina in miha poljub Njena.si

Strasten poljub ni bil del koreografije

luka šulić Njena.si

Slovenski glasbenik pokazal ženin nosečniški ...

Slovenija

Srebro za Gregorinovo

Deli na:

Slovenija ima prvo medaljo z biatlonskih svetovnih prvenstev. Na posamični 15-kilometrski tekmi v korejskem Pjoengčangu je srebro osvojila 28-letna Ihanka Teja Gregorin.

Slovenija ima prvo medaljo z biatlonskih svetovnih prvenstev. Na posamični 15-kilometrski tekmi v korejskem Pjoengčangu je srebro osvojila 28-letna Ihanka Teja Gregorin.

"Že celo sezono sem bila brez kakršnega koli uspeha, tole danes je prišlo ob pravem času. Nisem izgubila samozavesti in obrestovalo se je. Tudi na treningih mi je v zadnjem obdobju kazalo dobro. To je bilo tudi v preteklih sezonah že nekajkrat tako, a mi je danes to, kar mi morda prej ni, uspelo prenesti še na tekmo. Tekla sem res dobro, čeprav sem podoben tek pokazala že nekajkrat, a se na nekaterih tekmah prej nisem znašla na strelišču. Danes sem se borila za vsak strel, saj je vsako kazensko minuto težko nadoknaditi. Zame je današnji dan sanjski," je po nastopu med drugim povedala Gregorinova.

Zlato medaljo je osvojila trikratna olimpijska prvakinja 32-letna Nemka Kati Wilhelm (44:03,1/1), Gregorinova je ob enem zgrešenem strelu zaostala za 39,5 sekunde (1 zgrešen strel), tretjeuvrščena Norvežanka Tora Berger pa 46,5 (1) sekunde. Nastopili pa sta še dve slovenski tekmovalki. Andreja Mali je osvojila 63. (+ 7:38,5/5), Lili Drčar pa 101. mesto (+ 15:09,6/7).

V četrtek (10.00) bodo v Pjoengčangu nastopile mešane štafete.

Loading...